Sayfa 45/111 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon
Arama sonucu : 881 madde; 353 - 360 arası.

Konu: AGESA - Agesa Hayat ve Emeklilik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by dham Yazıyı Oku
    Yaklaşık 15 aydır bu tahta dayım, ve şunu belirtmek isterim ki 15 daha gerekirse dururum. Dışarıda kaptırdıkları mal var ve emin olun o malların yüzde 90 nı bende. Yazmayım dedim ama kızgınlığımı atmak için yazma gereği duydum. Yabancı hisse devrini yaklaşık 1,9 eur yani 30 TL gibi bir rakama yaptı, 18 yaş altı yasalaştı, devlet katkısı yüzde 30 a çıktı, asgari ücret artışı ile zorunlu bes primleri arttı, dönemsel prim üretimi her ay yaklaşık yüzde 35 artış sergiledi bila bil bila. Hal böyleyken sene sonu tahmini kar 450 mio iken, temettü tahmini verimi 1,5 TL iken, yedeklerde 280 mio var iken bila bila, öz sermaye karlılığı yüzde 62 ile ilk 10 şirkete girerken, Siz halen neyin kafasını yaşıyorsunuz diye adama sorarlar. Biraz önce 20,30 ile 20,40 arası her kademeye 15.000 alış giriyorlar ve sonra 2 dk sonra siliyorlar bila bila. Yatırım fonları ile t+2 de mal toplatıp sonra citi deutch e ye virman yapıyorlar. Geriye dönük halka arz fiyatı 2,4 usd. SİZE BENDEN BURAYA MAL YOK. İşine gelen 30 lira yapar benim malı alır. 850 bin lot az mal değil hani. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti özel yetkili kuruluşlar ve uzmanlar tarafından verilmektedir. Risk tercihi yatırımcının kendi tercihidir. Sorumluluk tercihine ve yatırım kararına bağlı yatırımcının kendi insiyatifindedir.
    Spekülatör ile anlaşma yapmadan böyle sığ bir tahtada bu kadar mal alınmaz alınırsa böyle süründürür.Ben de niye gitmiyor bu tahta diyordum.Adamlar 2014 de halka arzdan beri bir direk dikmemiş de siz bu kadar mal aldıktan sonra mı dikecek Allah hepimize sabır versin.

2. Kendileri bilir. Sezarın hakkı sezara verilecek. Benim kimseyi etkilemek gibi de bir düşüncem de yok. Dediğim gibi bahsettiklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hayırlısı olsun inşaAllah.

3. Elemanın biri 27 bin lot alıp %5 payını geçmiş

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Elemanın biri 27 bin lot alıp %5 payını geçmiş

Hadi yaw ortak. İyi pay

5. Ortak bu eleman anhyt da almış herhalde daha önce
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Hadi yaw ortak. İyi pay

6. dalal street /pabrai ciddi ucuz bulmuş olmalı..
    Aviva paylarını hangi fiyattan devretmişti hatırlayan var mı

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak bu eleman anhyt da almış herhalde daha önce

Valla ortak bilmiyorum. Bes şirketleri ucuz, anhyt sanki daha ucuz ama agesa sermaye gerçekten düşük.

8. 30 u ne ara gördün ne ara düştün

Sayfa 45/111 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •