Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 45/1004 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop XXXV

Bu arada 109 küsur milyar dolar rezervimiz ismi açıklanmayan kaynaktan (IMF [emoji16][emoji16]) gelecek 6 küsur milyar dolar ile 115 küsur milyar dolara çıkacakmış.
    Yaw he he. [emoji23]
    Açıklasanıza bunun ne kadarı borç.
    Söylesenize gerçek rezerv EKSİ 50 küsur milyar dolar diye. IMF lafını bile kullanmamak için 40 takla atıyorsunuz.
    Yatacak yeriniz yok lan sizin.

2. Kısaları erken kapadım , 800 puan kafi dedik...
    Geceye Toaso ile girdik, Ereğli kapanışta vadeli yazdım ama 2 kademe aşağı vermeyince kısmet diyerek bıraktım...
    Sahol verdiğimin 17-18 kademe aşağısına geldi...
    Umarım biraz daha düşer , her düşüş benim gözümde şu an için alım fırsatı...
    Amerika da JH var ve asıl hisseleri boşaltma sebebim bunun yaratabileceği volatilite idi...
    Herkes nasıl olsa bir şey çıkmayacağı yazmış bile, haklıdırlar büyük ihtimal ama dili sürçse tarihi zirvelerde sıkıntı...
    E o zaman niye Toaso aldım? Çokta alakası yok endeksle , yarın sabaha bakalım...
    Güzel gündü, emeği geçenlere teşekkürler, iyi akşamlar...

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ons'ta beni utandırmadı sağolsun. % -0,85.
    Dolar toplamaya devam ediyorum, FX için.
    JAS üstadım,
    Bu Caksının şeyisinden bir şey çıkmaz yada çıkarılmazsa,,,
    Vade sonuna da denk gelmesiyle merkez basar mı herkese,
    Sonra da aslında Caksının şeyisi iyi değil diyip ha babam alırlar mı Bencoyu....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. https://www.hisse.net/topluluk/showt...71#post5488771

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben ...

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hadi iyisiniz shortörler

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...36#post5490036

Bazen ..Olur böyle şeyler ..Borsa işte..
    Hayat hoş gerisi boş

5. baktım kazanamıyorum piyasadan markete gittim %35 indirim var diye dört tane sarışın aldım tadına bakmak için yeni ürünün

Hem de borsadaki hisselere de katkımız olsun istedim 😀😀😀

Bunu niye yazdım bu özellikle tahta yapıcılar kafadan kırık ve Zafer sarhoşu

Yüzde 1 aşağıda beklerken pasifte vermediği malı yüklü enayi ben almak için bekliyorum vermiyor ama 4-5 gün geçiyor en az %5 aşağısına bugün her gelene dağıtıyor

Bunlar ayık kafa işi değil bas mal kucağıma kurtul değil mi

ankarada yaşayanlar bilirler. 5 dk da bir vızır vızır çakarlı korumalı resmi araçlar geçerler. değerleri milyonluk.

şimdi bir de resmi dairelerden çıkan en az 600-700 binlik audi bmw mercedesler türedi. bunlar şahıs malı. resmi plaka değil.

arkadaş çok önemli üst kurullar hariç, diğer kurumlarda daire başkanları bile en fazla 15-18 bin alıyor. başkan en fazla görevlerle birlikte 25 bin alır.

bu paralar nereden geliyor?
    audentes Fortuna iuvat

Son dakika... MSB açıkladı! "Türk askeri Afganistan'dan dönüyor"

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    JAS üstadım,
    Bu Caksının şeyisinden bir şey çıkmaz yada çıkarılmazsa,,,
    Vade sonuna da denk gelmesiyle merkez basar mı herkese,
    Sonra da aslında Caksının şeyisi iyi değil diyip ha babam alırlar mı Bencoyu....
    Sv Dostum,
    Bu ülkede bu enflasyon ve çakma enflasyon rakamları ve dibi delik MB olduğu sürece, ben TL de kalmam. İstedikleri kadar baskılasınlar, fark etmez. Umarım 8.30 a kadar basarlar da elimde TL kalmaz. Haberle vs ile isterlerse sonra 8.00 e bassınlar, doların vadelisine bulaşmadığım için sorun yok. Gerçek değer hesabı 10.20 çıkan doları almayıp ta ne yapacağım.
    Dow'da işlemlere başladığıma en çok bunun için seviniyorum, boşuna TL tutmak ve ne zaman dolar uçacak diye tedirgin olmak durumunda değilim artık.

Sayfa 45/1004 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •