Sayfa 45/91 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 353 - 360 arası.

Konu: MEPET - Metro Petrol ve Tesisleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. Tarihin her hangi bir diliminde bu hisseden vaz geçmiş olsaydınız yerine Pgasus alsaydınız şu an parayı koyacak yer bulamazdınız
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. O sebeple kurumsal şirketleri alın böyle ....... Ugraşmayın

3. 5,09 tavanında da aynısını yapmışlardı 5,09 mu 5,08 mi en son yaptığı 2 tavan serisinde böyle yapmışlardı işte dikkatli olun

4. O zaman zraatten topladıklarını atmışlardı yanlış hatırlamıyorsam neyse tavanlar tehlike arz ediyor bu şirketin özelinde

5. İchimoku ne diyor biraz bahsedeyim bu hisseye biraz ağır gelir ama yinede sezarın hakkı sezara diyelim
    1. Balonda fiyat bulutun üstüne attı kendini ve aşağıdan yukarı bi kesme yaptı
    2. Balkonda 26 gün geriden gelen parelel grafik 26 gün önceki grafigi aşağıdan yukarı kesti ve yetinmeyip bulutun içine girdi muhtemelen bir iki güne bulutun üstüne atacak kendini
    3. Balonda alttan gelen yeşil çizgüstteki kırmızı çizgiyle arasındaki mesafeyi kapatıyor o da 2~3 güne aşağıdan yukarıya keser ve kırmızı bulut yeşil buluta yerini bırakır diye düşünüyorum değerli kıymetli Bi grafik çiziliyor ama temkini elden bırakmayın

6. Kendi aralarında al sat yaparak üst kademeye mal taşıdılarşimdi bu gün yarın tapede oluşan talebi karşılıksız bırakmayacaklar

7. O kadar yazdık çizdik şimdi eksik bırakmayalım

8. Bu da bundan önce en yakın nerelerde bu hareketi yapmış onu göstermek istedim öyle her gün olan Bi durum değil

Sayfa 45/91 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •