Sayfa 45/89 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
Arama sonucu : 711 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Ankara'dan nereden arsa alınabilir

1.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Sn mehmet71 bu beloren de 5000 lik onay çıkmadi mı hala !?. ..
    Bazı forumlarda 1000 lik çıkmak üzere vs. nevinden açıklamalar var
    Sayın fzcan;
    5000 ve 1000 ilk çalışmaların planı sunuldu ancak henüz askıya çıkmadı
    Arhan planlama tarafından;
    Emsal :0,30 6,50 metre
    Emsal :2 yükseklik serbest olarak teklif edildi.

2. Sn.Mehmettk71,Yapracık sol parselasyon aşamasında idi.Son gelişmelerden bir haberiniz var midir?

3.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    Sn.Mehmettk71,Yapracık sol parselasyon aşamasında idi.Son gelişmelerden bir haberiniz var midir?
    Sayın Taylan ;
    10 gün önce sag tarafın parselasyon aşamasında olduğu bilgisini resmi olarak öğrendim ancak sol taraf hakkında güncel bilgi alamadım en yakın zamanda bilgi paylaşırım.

4. Baska bir forumda biraz önce gordum Sn.Mehmettk71.Yapracık solun parselasyon planı belediyeye gönderilmiş.1000 lık planada itiraz olmadı diye belirtmistiniz daha önce.İmarın ucuncu kez iptali icib bu aşamadan sonra bir neden olabilir mi?İptal sürecini atlatmış mi oluyoruz?

5.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    Baska bir forumda biraz önce gordum Sn.Mehmettk71.Yapracık solun parselasyon planı belediyeye gönderilmiş.1000 lık planada itiraz olmadı diye belirtmistiniz daha önce.İmarın ucuncu kez iptali icib bu aşamadan sonra bir neden olabilir mi?İptal sürecini atlatmış mi oluyoruz?
    Sayın Taylan;
    Planci firma tarafından Belediyeye gönderilen parselasyon planı ,burada askıya çıkar ve 1 ay askıda kalır.
    Askıya bir itiraz gelmez ise Belediye,Tapu Müdürlüğüne planı gönderir burada gerekli harita kontrolleri yapıldıktan sonra plan onaylanır ve Tapu dağıtım işlemi başlar.

2 farklı oda var.Bu kuruluşlar bazen sıkıntı çıkarabiliyor..

6. Belören susuz kısmında planlar askıya çıkacağını duydum 15 kasıma kadar ,askıya çıktıkdan sonra imar geçmesi ne kadar sürer
    yapılaşma vb zamanı ne kadardır?bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi?

7.  Alıntı Originally Posted by transmisyon Yazıyı Oku
    Belören susuz kısmında planlar askıya çıkacağını duydum 15 kasıma kadar ,askıya çıktıkdan sonra imar geçmesi ne kadar sürer
    yapılaşma vb zamanı ne kadardır?bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi?
    Sayın transmisyon;
    5000’lik plan Belediye tarafından 1 ay askıya çıkarılır,herhangi bir itiraz olmaz ve firmanın 1000’lik planı hazır ise 1000’lik plan askıya çıkar ve 1 ay askıda kalır
    İtiraz olmazsa 1000’lik plan onaylanır ve parselasyon için firma çalışma yapar
    Parselasyon planı askıya çıkar 1 ay askıda kalır ,itiraz olmazsa Belediye gerekli kontrolü yapar ve Tapu Müdürlüğüne gönderir,gerekli kontrol yapılır ve tapu dagıtım aşamasına gecilir.
    Tüm bu işlemlere itiraz olmaz ise ortalama 1-1,5 yıl sürer.

Tapunuzu aldıktan 1-2 ay sonra inşaat ruhsatları çıkar ve inşaata hazır olur...

8. Ankara'dan nereden arsa alınabilir

Ankara Genelinde Arsa Güncel Bilgilerini zaman zaman WhatsApp aracılığıyla dostlarımıza iletiyorum.(WhatsApp grubu değildir)

Sizlerde özelden veya telefonumdan ulaşarak Bilgi alabilirsiniz

0506 744 18 11

Sayfa 45/89 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •