Tuborg almasın o parayla)
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklamada belirtilmemiş ama o büyük ihtimalle AEFES'e olan direk payı. Geçen hafta yine aynı kişi AGHOL'den satış yaptı. O açıklamaya bakarsan aynı kişinin AGHOL'de çok daha fazla payı var. Anadolu Grubu'da şirketin hakim ve en büyük ortağı konumunda.
Bir örnek vereyim,
Tuncay Özilhan'ın CCI'e dolaylı yoldan ortaklığı sadece %2.82 oranında. Coca Cola Export ise %20 oranında direk ortak. KAP'taki bilgiden kontrol edebilirsin. Ama şirketi Tuncay yönetiyor! Çünkü CCI'nin hakim ortağı AEFES onun da hakim ortağı AGHOL onun da patronu Tuncay.
Masallah efes formunu kaybetmedi.
2 gündür endeks 30 giderken ters yapti.
Bugün de +%2 giden endesk de - yapmayi başardı.
Hisse kendi grubunda ve grup sirketi hareketi kalıplarına uymuyor. Bu hisseyi ne harekete geçirecek. Artk iyice sinirimi bozuyor.
Dünkü çöpler 1 tl gelip bizim hissenin fiyatını geçti.
Sanirsin gözaltında hisse onların bile en kötüsü 4k oldu.
Isimiz muciye kaldi. 2023 hareket eder bu hisse. 20 yil sabit fiyat yılı kapatırız. Hissenin 1 yillik fiyat farki 0
23.50 bile çok geldi hisseye
1.5tl hareket eden sasa 3 kere bedelsiz verdi bölündü ve bizi geçmek üzere
Yil bitti sayılır. Heralde. En mutsuz yatirimci. Halkb ve efeste. Başkada benzer hisse yok. Tam grafik güzel bu sefer gider derken ele veriyorlar. Her gün izdirap olunmaz ki
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşa grafik atmayın tutmuyor. Olmuyor. Binlerce grafik atıldı hisse çöp olunca olmuyor
Umutsuz halkb bile %5yapti. Son donem endeksle bir hareket ediyor.
Bu çöp hisse endek 80bin de 23 dü endeks 150 oldu yine 23. Endeks 500 olsada 23 olur. Hiç bir kurala uymuyor fizike aykırı.
Kaderimiz bağlandi. 2023 kadar bir beklentiniz olmasın.
Herkse bol kazançlı sağlıklı yıllar dilerim. Umarim bu efesten kurtuluruz bizimde her aldigimiz tavan tavan gider
Not. Bugün hektas al diyen arkadaşıma maskara oldum. 1 ay önce 12 den al demisti. Bugün 20 olmuş. Biz hakkediyor. İnatla bu mali bekliyoruz.
2023 ne kaldi zaten. Hadi kalın sağlıcakla.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
efes aldım ben yüzüm gülmedi![]()
Yer İmleri