Sayfa 450/1002 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Takasbank; BIMAS, CNHTRY, EREGL, EURTRY, KCHOL, RUBTRY, SISE, TCELL, TKFEN, USDTRY, X10XB, XU030 dayanak varlıkları için işlem teminatı hesaplamalarında kullanılan risk parametrelerini güncelledi

https://www.takasbank.com.tr/documen...eeb7289be9.pdf
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Borsa, Döviz, Altın ,4 nala koşuyor..!
    Peki ,bunların arpası Nerden geliyor.!??
    Otekileri bilmem ama borsada 30 sirketleri emsallerine gore dolar bazli cok ucuz. Adamlar mala girmislerse koyduklari paranin erimesini istemiyorlar. Sonucta cogu calisip dolar kazanan sirketler. Herkesin saldigi calisip kazanmayan kamu bankalari ise surunuyor iste. Cunku sermayenin erimesi kimseyi rahatsiz etmiyor, mal zaten yedi duvele dagitilmis.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    En çokta sokakta 1 dolar yakıp şow yapanları merak ediyorum.. Şuan yine aynısını yapacaklarmı, yapmayacaklarsa geçmişte yaptıkları mı doğruydu yoksa bugün çalı dibine saklanmaları mı.. Sedat Peker'in dediği gibi bende dahil 50 yaş üstüne sesleniyorum. ( Ben Volvo aracımı sattım 2 ay önce 330.000 e şimdi 650-700.000 tl , üstelik aldığım para ile ev almak için likit tl de kaldım... Şereflilere uyduk evden de olduk, paramızın yarısı da yok oldu)
    2.8'den 3 milyon dolar getirip bozdurdum. Buyur hesabini sen yap.

Neyse bosa degil, bana soktugu gibi onu oraya getirtene de sokacak, sonu hayirli olacak ulkemiz icin.

5. Olum nooluyor, bunların dövize kayması gerekiyordu...Borsaya değil

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dolarin isi bitmedi. Istanbul secimlerinde dolarci milletin rizki ile oynayarak sonuc alabilecegini gordu. Bu hukumeti goturmeden de durmayacak. 8'de "ne oluyor, birsey mi oldu?" diye bastilestirmeye calisan sistemden nemalananlar 14'te acimaya basladi. 30 olunca dolarda olanlari da aciyacak, cunku daha buyuk problemler cikacak. 80 olunca da goturecek. Ondan sonra guzel gunler gelecek.

T.C Cumhurbaskani aciziyet icinde "Dis gucler, ic gucler" diye nara ataraken %20 sokan adamlar ne yaptigini biliyor, long oynamis. Turizmnden ne kadar para gelecegini, Merkez Bankanda ne kadar para oldugunu, ipini oynattigi Araptan ne kadar alabilecegini hesaplalamis... 1 sene de degil, 10 seneligine.
    Bu olmaya basliyor SEKERLI kardes.

Tam olarak telaffuz etmedim orda "problemlerin" ne olacagini. Anlamak zor olmasa gerek.

7. Doların artışı bi yere kadar götürdü borsayı.
    Artık artışın raydan çıktığını piyasa görüyor.
    Atayım MB ye bir kaç yandaş ilahıyatçı daha, nefesi duası kuvvetli olanlardan, belki bi çare bulursunuz

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 450/1002 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •