Originally Posted by
Dialektik
size katılmıyorum bu konuda, yönetimsel sorunların olduğu aşikar..şirket sahipli olsa şirket sahibi hakkında laf edebilirmi futbolcu, ederse ne yapar bir düşünün, şimdikinden farkı olmayacaktır. Bu işin çözümü hepimizin olan klüplerin birilerine satılması değildir, yönetici konuma gelen kişilere mali sorumluluk yüklemektir ki iyi yönetsin, Başkanlığın ve yöneticiliğin nimetlerinden yararlanırken, sorumluluğunu da taşıya bilsinler..
Medyada uzun zamandır diğer kulüpler güllük gülistanlık, hiç birinin borcu yok beşiktaş batıyor algısı bilinçli şekilde ponpalanıyor, ki bunun sebebi yönetimin son yıllarda attığı adımlar ve beşiktaşı düzlüğe çıkarma noktasında olmalarından, bunları gönderip kifayetsiz adamların gelmesini istiyorlar ki beşiktaş aradan sıyrılmasın, birde yakın zamanda öyle yada böyle bir düzenleme yada yapılandırma olacak birileri bilinçli sekilde mal toplamak için de haber yaptırıyor olabilir diye düşünüyorumm..umarım yanılmam

Mesele Beşiktaş değil genel tabiki . Beşiktaş daha kötü bile olabilir bu ayrı mevzu . Ben satılsın demiyorum . Kendi şirketi gibi yönetsin diyorum. Ama bu mümkün değil . Elin parasıyla gerdeğe girmesinler diyorum. Kulüpler hepinizin olabilir ama AŞ 'lerde bizim ortağımız . Kar etsin diye hisse senedini almışım. O zaman sorarlar niye borsaya kote oldunuz ? Onu bunu soymak için mi ? Girme borsaya ve kulüplerin yedi sülalesi hepimizin olsun . Başkanlar ne halt yerse yesin halk verir cevabını . Benim demek istediğim şu ; mal kendinin ise gözün gibi bakarsın . Mal kendinin değilse som altında olsa çöpe atarsın. Bu insanoğlu fıtratıdır değişmez . Dolayısıyla satarmısın yoksa yönetime ağır sorumluluk yükler zararı ödetirmisin bilmem . O. Zaman yönetim gelecek adam gibi dürüst çalışacak . Zarar ettirirse giderken cebinden bu parayı verecek yok kar ettirirse de bu kardan yönetime pay verilecek ve öyle gidecek . İyiye ödül kötüye maraz yani . Çalanı çırpanın , hırsız yönetiminde amk. Koyacaksın . Türkiye'yi dar edecen bu hırsız yönetime vs. Mevzu satılsın satılmasın mevzusu değil . Mevzu ; dürüst yönetim . Kulüpleri arpalık olmaktan çıkarmak . Gelenin gidenin tokatladığı kurum olmaktan çıkarmak . İşin özü bu . Adam bakanlık bile istemiyor ama kulüp başkanlığını istiyor !!!!!!!' Niye ? Arpalık , bir Derya , bir Deniz . Yiyinti bol . Ye ye bitmiyor . Acil çare kulüplere acil çare kardeşim .
Şeytan uyuyakaldı bir gün.Rüzgar sert esti.Üç tüy düştü şeytandan.Biri paraya yapıştı,diğeri mevkiye, öteki de ihtirasa.O günden sonra şeytan hiç bir iş yapmadı.
Yer İmleri