Sayfa 451/610 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon
Arama sonucu : 4875 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Bence ecilc nasıl holdinge ve yatırıma ortaksa onlarda ecilc ortaklarıdır döviz borcu bulmakta zorlanmaz varlık satışı yapmayı kendi içleri dışında düşünmezler gibi , bu para sorun teşkil etmeyecektir bence onların yerine düşünmemize gerek yok ,alışveriş son derece karlı ve mantıklı bana verseler kredi bulabilsem boyle bir şirketi bu koşullarda ben de alirdim .

2. Doğru, şimdi spekülatörün ne yapacağı bekleniyor. Yemini suyunu verdiyseniz korkmayın, günlükculer geldilerse korkun..

3. Piyasadaki adına bakıyorsun,çoook büyük birfirma,borsadakiadına bakıyorsun,çooooook büyük bir sahtekar.

4. Bu yeni elemanlar kim tarafından işe alınıyor?

https://www.instagram.com/p/CjsIpLcqCID/

https://www.instagram.com/p/CjkM0kZKdDS/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Daha önce yazdığım gibi spekülatöre biraz yardımcı oluyorum.
    Fiyatını 50 lira bile yapsa satmayacağım bir miktar mutlaka olacaktır.
    İYİ başka seçeneklerim olmasa bu fiyatlar kesinlikle satılacak yerler değildir.

Umarım biz de kazanırız spekülatör de kazanır bu ikisinden de önemlisi ülkenin ekonomisi ayakta kalır.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Evet fiyat baskılamaya son hızla devam.Bu hisse bu fiyatları gerçekten haketmiyor.Çünki gerçek değeri çok çok yukarılarda..Hedefim çok yukarı seviyeler.Uygun hakkettiği fiyatlara gelmediği sürece uzun yıllar beklemeye kendimi hazırladım.Kendileri düşünsün!

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Yani yavaştan yavaştan bir kısmını satıyorum mu diyorsunuz?
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Daha önce yazdığım gibi spekülatöre biraz yardımcı oluyorum.
    Fiyatını 50 lira bile yapsa satmayacağım bir miktar mutlaka olacaktır.
    İYİ başka seçeneklerim olmasa bu fiyatlar kesinlikle satılacak yerler değildir.

Umarım biz de kazanırız spekülatör de kazanır bu ikisinden de önemlisi ülkenin ekonomisi ayakta kalır.
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

8. Evet ama yerine aldıklarım daha çok prim yaparsa geri koyuyorum.

Sayfa 451/610 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •