Sayfa 451/1005 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bugün için endekise sağlam kayarlar diye düşünüyordum açıkcası yanıldım. paragöz abi yi görünce aklıma her ptesi fışkırttırıyo misyonu gelince içimden dedim günün dibi görüldü deye
    Akşam kapanış sence nasıl olur diye sorsam, yada ince uclu matkapla berkimcans abinin rakam mı delinir yoksa benim rakkam mı
    bence bugunun tepe ve dipleri tabelalara henuz yansimadi abi .. tahminim.. iki sevuyeninde degisecegini dusunuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bugün için endekise sağlam kayarlar diye düşünüyordum açıkcası yanıldım. paragöz abi yi görünce aklıma her ptesi fışkırttırıyo misyonu gelince içimden dedim günün dibi görüldü deye
    Akşam kapanış sence nasıl olur diye sorsam, yada ince uclu matkapla berkimcans abinin rakam mı delinir yoksa benim rakkam mı
    Piyasayı kalın uçlu matkap kesmeyebilir Bozkurt

3. Sindoma nın dahta 14 olur mu bugün

4. Akçay'dan da bir yandım anammm stop lossu bekliyorum

5. Gaçılın Hilti ile geliyorum. Özellikle bozkuş sen uzak dur kutunu delmeyeyim şimdi kazayla

6. Vade kapanana kadar yani bilanço sezonu boyunca endeksin 500 puan yukarı gitmesi mi olası 500 puan aşağı mı ? Güncel makasla long 200-250 puan kazandırır , Short 700-750 puan kazandırır.

Ben short fırsat kovalacağım şahsen...

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fahiş kira artışını ve konut fiyatlarını durdurmak için gerekirse ceza uygulamasına da gideceğiz
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Erdoğan: (Boş Evlerden Vergi Alınması) Bakanlığımızın Çalışması Var, Bunların Üzerine Gideceğiz - Bloomberg HT

Bedava kredilerle konut fiyatlarını uçurt kiralar onu takip etsin sonra ev sahibine savaş aç

Sayfa 451/1005 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •