Sayfa 452/1002 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Viop-XXXI

Aracı kurumlar peşpeşe teminat artırımı yapıyor pay vadelilerde. Hayırdır inşallah.

Gaz yok mu gaz çıkaralım
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

2. Mıçtık...

Sasa tabandan 2 long kaldı...PGSUS ta tavandan 2 şort kaldı. Seyret gümbürtüyü.

Sasa'yı kaldırıp kaldırıp vurdular. Tabandan alıp 50 tl vuruyordum ama sonra kalkamadı zavallı sasa.

Gübrede biraz kar ettik. Endeks kontratında 1 adetle kar var. 300-500 almaya devam.
    Yarın bakacaz. Umudumuz sasa tavan pgsus taban olması. Yoksa bez lazım.

Herkese iyi akşamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    strestli bir gündü..1600 kırılınca shortlamıştım..hepsini kapanışa yakın kapattım....

BOFANIN son dakikalarda net alıma geçmesi ve dowun biz kapandıktan sonra yükselişe geçmesi ihtimaline binaen flat oldum.

YÜKSEL DOW YÜKSEL DİYE DUA EDESİM VAR...POWELL KONUŞUNCA genelde DOW ARTIYOR..HAYDİ BAKALIM...

GECE POZ. YOK KAFA RAHAT..

İYİ AKŞAMLAR..

4.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Teşekkürler, en iyisi şu anda bulaşmamak lazım
    sasa bir yıl bekletir 50 üstüne cıkması için bende bulaşmam bu hisseye gecenlerde bir arkadaş yazmıştı aklımda kaldı asalsena benzetmişti pek anlamamıştım ytd

Alıntı Originally Posted by ex2000 Yazıyı Oku
    mıçtık...

Sasa tabandan 2 long kaldı...pgsus ta tavandan 2 şort kaldı. Seyret gümbürtüyü.

Sasa'yı kaldırıp kaldırıp vurdular. Tabandan alıp 50 tl vuruyordum ama sonra kalkamadı zavallı sasa.

Gübrede biraz kar ettik. Endeks kontratında 1 adetle kar var. 300-500 almaya devam.
    Yarın bakacaz. Umudumuz sasa tavan pgsus taban olması. Yoksa bez lazım.

herkese iyi akşamlar.
    iyi akşamlar....yüksek kontratlarla yaparsanız iyi bir kazanç elde edersiniz...ama temkinli olmak iyi...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ekranı kapattım. vade sonuna çok yakın bir tarihte çok kritik yerden çok kişiye short açtırdılar. şimdi o seviyenin altına tekrar gitmeleri çok zor. bu hafta artık böyle takılırlar.

ytd
    şu mesajı yazdım sabah 1-2 saate piyasa tersine dönmüş.

şimdi dinlediğim şarkı:

işte geldik gidiyoruz, bilinmez bir diyara,
    eskiden karpuz idik, şimdi döndük hıyara

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O gel gel cartele gel hareketi
    Don bir saati izlemedim ama öyle deli alım falanda yok hatta biraz daha kanıktırmışlar gibi duruyor
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    iyi akşamlar....yüksek kontratlarla yaparsanız iyi bir kazanç elde edersiniz...ama temkinli olmak iyi...
    İyi akşamlar. Yok ben yüksek kontrat oynayamam. Psikolojim kaldırmaz.
    Ben ayda 10bini alıp kenara çekiliyorum. Ne yapan yapsın.
    Büyük kağıtlardan her gün birini tavana kilitliyorlar. Sıra demekki PGSUS gelmiş. Bunu çok iyi yerden şortlamam lazım iyi para bıraksın.Zirvesi 87 civarı orayı geçebilir.

Sayfa 452/1002 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •