Sayfa 452/1002 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Kap : Saat 16:54:30 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. yabancıya, dolarda olana borsa bir anda %20 ucuzladı, ah ülkem vah ülkem

Kap : Saat 16:54 itibarıyla endekse bağlı devre kesicinin ikinci aşaması tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.

Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul sertifikalarında saat 17:14'te tek fiyat emir toplama, 17:19'da eşleştirme yapılacak ve 17:24'ten itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 17:14'te tek fiyat emir toplama yapılacak ve 17:24'ten itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakkı kuponu sıralarında işlemler 17:24'ten itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir.

VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo Pazarı'nda işlemler saat 17:24'te yeniden başlayacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

günlük en büyük düşüşüde gördü bu gözler
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Kap : Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem*gören CNH/TL sözleşmelerinde uygulanan*%10 oranındaki üst fiyat limiti*oranı bugün için %20'ye çıkarılmıştır

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    faize çok alakalı olduğunu bu işte anlayanlar defalarca dile getirdiler..sizin başka teorinizmi var ?
    Teorilerimi kac kere dile getirdim. Arada baksaydiniz.

1. 2012'de Turkiye'nin ic borcunun %27'si yurt disinda yerlesik Turkler tarafindan karsilanirken bu oran 2019'da %6'ya dustu.
    Butun ulke vatandaslari FETO KETO hain gak guk diye kacirildi. Hakkin hukukun guguk oldugu, Adalet endeksinde Zimbabwe'nin 2 ustu, basin ozgurlugu endeksinde Filistin'in 10 kademe alti olan yere kendi vatandasin guvenmiyor. Ben yurtidisinda yasiyorum ve zerre kadar guvenmiyorum. Konsolosluga gitmeyecek, ulkeden aktarmali ucakla bile gecmeyecek kadar.

2. Alakali alakasiz herkese saldirilarak dusman yapildi. Ornek olarak Yeni Zelandayi vermistim. Bu insanlar benim bildigim, Turkleri seven insanlar. Hyde Park'in tam ortasina Ata'nin bustunu diktiler o kadar Ermeni ve Rum lobisi yaygara cikarirken. Teroristin teki bir yazi yazdi diye "Tabutlarinda gondeririz" diyerek telezizyonlarina manset oldun. Benim Avustralyali arkadasim bos zamaninda lira shortluyor. Senin milliyetcin oldugu gibi oteki uluslarin da milliyetcileri var.

3. Yukardaki maddelerden dolayi kurumsal yabancilar kacirildi. Zengin insanlarin parasinin degeri var. Butun mekanizmalari yozlasmis, herseyi tek kisinin agzina bakan yerde kendisinin de parasinin da isi yok.

4. Kurdaki oynakliktan dolayi disardan para getirenlerin parasi hic oldu. Buna kurumsali da bireyseli de dahil. Bu insanlar kacti.

Bu senaryoda benim gorusumce faiz cok ufak bir yer kapliyor. Tabi ki onemi var, ama Erdogan gitmeden bunlar duzelmeyecek. Ve gidecek. Degisime hazir olun, ben guzel gunler bekliyorum Turkiye icin.

Yapı kredi , is bankası taban

Sayfa 452/1002 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •