İnsanlar bana Tuncay özilhana, İbrahim yazıcıya söylediğim söylemler için cephe alacaksa buyursun alsın.. BURADA FAİZ DIŞINDA KONUŞAN SIRF BEN DEĞİLİM!!! BİZ YATIRIMCININ SESİYİZ!! YATIRIMCILARDAN ÇALDIKLARINI GİDİP GENEL KURULLARDA BU İNSANLARIN SURATLARINA SÖYLEMEK BENİM BORCUM!! KİMSENİN ARKASINDAN KONUŞMUYORUZ!!
Altın konusuna gelince!! Eşşek hoşaftan ne kadar anlarsa sende altından o kadar anlarsın.. Elindeki kağıt para Bi gün tedavülden kalkar ama altın her yerde her zaman konuşmucam.. Senin gibi finansal okur yazarlığı sıfır bir insana da daha da başka sözüm yok muhatap olma!!
Sana altın alma diyen oldumu ? olmadı. Altına güvenme diyen oldumu ? olmadı.
Altın benim nezdimde en çok rezerv sahibi olan ülkenin aynı zamanda petrol kaynaklarıda çok olduğu için uluslararası arenada yasa dışı işler yapabilmesi için öbür güçlü yardakçıları tarafından üretilmiş deposit olarak kullanılabilecek şişirme bir enstürmandır.
Sen belki altını çok seversin aile geleneğindir, belki kuranda geçiyor diye dini vecizelerini yerine getirirken altın üzerinden hesaplama yapmak sana daha kolay geliyordur altıncısındır saygı duyarım.
geçtiğimiz 10 yıl içerisinde bir gece altını geçen bir maden vardı ben ismini unuttum adını sen getir daha böyle çok olaylar var, yarın toprak altından kum halinde çıkan altının ayrıştırılmasıyla ilgili daha yeni teknolojiler ortaya çıkar bir gecede değersiz bir maden haline gelir, yani hakir gördüğün merkez bankası bonoları olan banknotlar gibi beş para etmez hale gelebilir,
Zaten o madeni benim yerime bu konu için maaş alan portfoy yöneticileri merkez bankası kasasında alıyor ve satıyor. Dolayısıyla özel bir uğraş vermiyorum. Altınla işim yok, bu durum beni finansal cahil ettiyse finansal cahilim evet.
21 Şubat Perşembe 10:58 TÜRKBESD: BEYAZ EŞYA İHRACATI OCAK'TA YILLIK YÜZDE 1 AZALDI
21 Şubat Perşembe 10:58 TÜRKBESD: BEYAZ EŞYA ÜRETİMİ OCAK'TA YILLIK YÜZDE 11 AZALDI
21 Şubat Perşembe 10:57 TÜRKBESD AYLIK 6 ÜRÜN BEYAZ EŞYA İSTATİSTİKLERİNİ YAYINLADI
21 Şubat Perşembe 10:57 TÜRKBESD: BEYAZ EŞYA İÇ SATIŞI OCAK'TA YILLIK YÜZDE 13 AZALDI
bırak evi, arabayı, beyaz eşyayı...CUMHUR sebze alamıyor da ucuz tanzim kuyruğuna giriyor...CUMHUR boğaz derdinde...
benim tanıdık bir beyaz eşya bayisi, imkan oldukça gider iş çıkışı bir çayını içer hoşbeş ederiz. Depodaki stoğu iyice şişmiş, kasa bomboş, kendi finansmanıyla çek senetle satma şeklinide artık en güvendiği insanlara bile güvenmediği için kullanmıyor, 12 aylık senet yapsam faizler 2 katına çıksa kredi çekmem gerekse bu seferde eksiye düşecem diye 3 aydan fazla senette yapmak istemiyor, zaten beyaz eşya alanların yarısı yeni eve geçerken alanlar e oda bitti, velhasıl kelam beyaz eşya epey kötü durumda.
Yer İmleri