Sayfa 454/996 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dün bir uzman söylüyordu yastık altındaki dövizi sisteme sokanlar varmış.
    Cehalet Mutluluktur..

Hindistan Ulusal İnek Komisyonu'ndan ülke çapında araştırma

İneklerin öldürülmesi ile doğal afetler arasında bir ilişki olup olmadığı incelenecek.

Akıl sır ermiyor insanoğluna 😇

3.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Hindistan Ulusal İnek Komisyonu'ndan ülke çapında araştırma

İneklerin öldürülmesi ile doğal afetler arasında bir ilişki olup olmadığı incelenecek.

Akıl sır ermiyor insanoğluna ��
    İnsanoğlu mu?????

4. https://finans.mynet.com/haber/detay...i-oldu/412278/
    tüp kafanın medyasın da vermiyorlar böyle haberleri

5. Yahu ekşi sözlükteki bir linkten twitter a gittim,oradan,oraya,twit hesabım yok ancak olan birilerinin sürmeneli niki kullanan bir trol hesabı acil şikayet etmesi gerek diye düşünüyorum,bu şahıs her 4 seçmenden birinin oyunu alan ana muhalefet partisi CHP ve seçmenlerine alenen hakaret ediyor,bu şeref yoksununun 8 bin takipçisi var üstelik ve şahsım adına en acısı,bu bölücülerin gizli maaşları da bizim vergilerimizle ödeniyor...

Ayrıca twitter bunları yasaklamamış mıydı?kopy-paste benzer aptalca twit atan onlarca sahte resimli ve sahte kimlikli hesabı 5 dakikada ben buldum ve iyiki de hesabım yok,böyle sahte hesaplara hakaretten birde yargılanırdım...

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yahu ekşi sözlükteki bir linkten twitter a gittim,oradan,oraya,twit hesabım yok ancak olan birilerinin sürmeneli niki kullanan bir trol hesabı acil şikayet etmesi gerek diye düşünüyorum,bu şahıs her 4 seçmenden birinin oyunu alan ana muhalefet partisi CHP ve seçmenlerine alenen hakaret ediyor,bu şeref yoksununun 8 bin takipçisi var üstelik ve şahsım adına en acısı,bu bölücülerin gizli maaşları da bizim vergilerimizle ödeniyor.
    Cok korkuyorlar da ondan.

7. Bit 40.000$'ı vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 454/996 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •