Sayfa 454/1009 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? HDP yi hiç sevmem ama en omurgalı ilkerlerinde taviz vermeyen tek parti onlar çıktı. Eşşşek gibi milliyetçi bir adaya (Mansur) ayakları kiclarina vura vura oy vermeye gideceklerdi ama birileri bölücülerin milliyetçilerden daha dik duracağını düşünmüş.

Bakalım doğru mu yanlış mı düşünmüşler ben bunu göreceğim.

Şimdi diyeceksin sen kimcisin. "ben 2. Turda sıtma ile ölüm arasında seçim yapmak zorunda biraklilanim" hatta öyle ki hangisi sıtma hangisi ölüm onu bile bilmeyenim.
    Yo yo kendinize haksızlık yapmayın,hdp de övdüğünüz davranış kalıbına siz de uyun.Siz kararınızı vermişsiniz bence ,siz reise oy verirsiniz.İlk turda da ikinci turda da reise oy verirsiniz.Bu saatten sonra hala kararsız olan kimdir neden kararsızdır hiç anlayamamışımdır o da ayrı konu.Misal kararsıssanız reisin de sevmediğiniz yönleri var demektir.Biraz da onları yazın da biz de bilgilenelim.

2. Eger bir insanın açıkları çoksa ve artik geri dönüş icin çok geçse o insan şeref namus milliyetçilik beklenmez.

Sayin hkm malesef beni daha taniyamamissiniz. Ama size kendimi galiba anlatamayacagim. Gerçi niye anlatmaya çalışıyorum onu da bilmiyorum.

Size körler ülkesinde tek gözlü adam hikayesini okumanızı öneririm. Size görmenin ne olduğunu anlatacak değilim tabi ki beni anlamıyorsunuz. Daha da anlatmaya calisirsam bana deli diyeceksiniz tıpkı o hikayede oldugu gibi.

K.k. eğer "arkadaş ben sapına kadar ataturkcuyum sınırlarımızda hiç bir şekilde terör örgütü ve destekçisi istemiyorum HDP nin istekleri şunlar şunlardı ben şunları kabul ettim şunları kabul etmedim." Demezsse tabiki k.k. ye oy vermem buna saygı duyacaksiniz siz verin arkadaş size vermeyin diyen mi var. Bu ülkede demokrasi yok mu ya?
    Son düzenleme : temel analizci; 06-04-2023 saat: 10:48.

Eger bir insanın açıkları çoksa ve artik geri dönüş icin çok geçse o insan şeref namus milliyetçilik beklenmez
    Son düzenleme : hkm; 06-04-2023 saat: 10:45.

Bunu reis için mi yazdınız.Bu tanıma uygun gördüğünüz şahıs reis mi.

5. Sıtma ile ölüm arasında tercih yapmak ve hangisinin sıtma olduğunu bile bilmiyorum demek ne demek?

6. En büyük elestrimi yorumu silerek yapalım

7. Sizin reisiniz kim ben bilmem benim tek bir adet reisim var. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk o konuda da kimseye laf ettirmem.

8. Demişsiniz ki liyat ne liyakati ülkemizde en büyük torpil diyanet işlerinde döner. Sozde muslumanlar torpille kul hakkı yiyerek hacca gider. Ne liyakati ya liyakatin olup olmadiginin tartışılması bile bu ülke için bence fazla.

Sayfa 454/1009 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •