Sayfa 455/1002 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Mecit baba balıktan döndü mü. Akşamına fırtına var. Radarda görünmüyor. Gerçi Bill Gates in yatinin da konumu görünmez. Bill , Jeff , Ayşe Fatma Hayriye , illimunat haydi çifte telliye. Te kaç on yıl önce illiminatlar gene Bodrum'da toplanmıştı da sonrasında Vietnam savaşı çıkmıştı. Jeff Bodrum'a gelmeden önce , newyörkda Yale in kulübüne gitmişti en son. Niye bödrümda toplasirlar ? Ateş seni çagiriyooooo... Ezoterizmi bilecen köy ceğizcigim. La Vatikan bile başa çıkamadı tirsti bunlardan
    ...
    İp ucu Anahtar kelimeler :

- 66.yaş doğum günü kutlaması (666)

- Dolunay

- Hierapolis Antik Kenti'ndeki Şeytan geçidi olarak bilinen Cehennem kapısında olası ayin
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,755
    Dolar hala 9.59-hernedense dolar akşamları yükselmiye başlıyor geç saatlere kadar devam ediyor,ama borsa açılışında düşüyor

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dolar hala 9.59-hernedense dolar akşamları yükselmiye başlıyor geç saatlere kadar devam ediyor,ama borsa açılışında düşüyor
    Ne zamandır benim de dikkatimi çekiyor. Gündüz özellikle mesai saatleri içinde düşüş var. Akşam yükseliyor. Neden olabilir?

4. Tulum peyniri 70 olmuş ben böyle bir pahalılık görmedim 1 litre ayçiçek yağı aldım 32 TL bayıldım sabah öğlen akşam balık yiyorum artık un alacak para yok yağ kızgın iken salıyorum balığı yapıışma a az oluyor tiüp 185 olmuş artık biyik tüpte almskk hayal oldu otogaz a zam gelince. bunadamı zam geliyor anlamadım bugün küçük tüp 45 olmuş böyük tüp alacsk para yok yasın mimik tüp alayım onla idare edeyim 4 gündür deniz bozuk ve sert dalga var yağmur dindşi hava yarın yarı açık yatı kapalı görünüyor yalnız rüzgar kuzeyden esiyot rüzgar kuzeyde. esince ieniz balık yapmaz çıksam boşa yarında açız yarın kiçiük tiüp alacağım iaygaz idi ibragaz çok gidiyort diye ona geçtim oda fos çıktı erken bittti tüpler çabuk bittiyor yada biter oldu eski kallite kalmadı
    Ne oluyor arkadaşlar ? bu zam zam neden oluyor hergün zam

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Tulum peyniri 70 olmuş ben böyle bir pahalılık görmedim 1 litre ayçiçek yağı aldım 32 TL bayıldım sabah öğlen akşam balık yiyorum artık un alacak para yok yağ kızgın iken salıyorum balığı yapıışma a az oluyor tiüp 185 olmuş artık biyik tüpte almskk hayal oldu otogaz a zam gelince. bunadamı zam geliyor anlamadım bugün küçük tüp 45 olmuş böyük tüp alacsk para yok yasın mimik tüp alayım onla idare edeyim 4 gündür deniz bozuk ve sert dalga var yağmur dindşi hava yarın yarı açık yatı kapalı görünüyor yalnız rüzgar kuzeyden esiyot rüzgar kuzeyde. esince ieniz balık yapmaz çıksam boşa yarında açız yarın kiçiük tiüp alacağım iaygaz idi ibragaz çok gidiyort diye ona geçtim oda fos çıktı erken bittti tüpler çabuk bittiyor yada biter oldu eski kallite kalmadı
    Macit abi hoşgeldin deniz seni yutmadı ya şükret
    Yoksa bu defa balıklar doyar
    Abi onlar zam değil
    Zamcık
    Okurken sakın Z yi unutma tam oku yoksa anlam kayması olur
    Asıl sebep
    Dünyadaki piyasa ekonomisine ayak uyduramadık Ondan
    Yani şöyle ki İstanbul ataşehiri dünya finans merkezi yapçan ama
    Gafayı çeviren bakan dahi yok
    Aynı kuzeyden esen rüzgardaki senin balıklar gibi
    Senin anlıycağın dilden
    Pantol un cep delik don da delik El cep te
    El de var bi balık - o misal ama

6. Dalga geçer gibi oldu
    Bilimsel yaklaşalım
    Fi tarihte
    Gavur analiz yapar
    Tr düze çıksın diye 5 tane byk marka şirket lazım der .
    Ama Biz sadece 1 tane çıkarırız
    THY

7.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Tulum peyniri 70 olmuş ben böyle bir pahalılık görmedim 1 litre ayçiçek yağı aldım 32 TL bayıldım sabah öğlen akşam balık yiyorum artık un alacak para yok yağ kızgın iken salıyorum balığı yapıışma a az oluyor tiüp 185 olmuş artık biyik tüpte almskk hayal oldu otogaz a zam gelince. bunadamı zam geliyor anlamadım bugün küçük tüp 45 olmuş böyük tüp alacsk para yok yasın mimik tüp alayım onla idare edeyim 4 gündür deniz bozuk ve sert dalga var yağmur dindşi hava yarın yarı açık yatı kapalı görünüyor yalnız rüzgar kuzeyden esiyot rüzgar kuzeyde. esince ieniz balık yapmaz çıksam boşa yarında açız yarın kiçiük tiüp alacağım iaygaz idi ibragaz çok gidiyort diye ona geçtim oda fos çıktı erken bittti tüpler çabuk bittiyor yada biter oldu eski kallite kalmadı
    ruzgar kuzeyden esince neden balik olmaz?

8.  Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Ne zamandır benim de dikkatimi çekiyor. Gündüz özellikle mesai saatleri içinde düşüş var. Akşam yükseliyor. Neden olabilir?
    tersi de oluyor
    başından beri de hep böyleydi
    kur yükselince dalga genliği arttığından gözünüze batar oldu.
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 02-11-2021 saat: 22:56.

Sayfa 455/1002 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •