Matriks işletim sisteminde grafikler üzerinden açılan hedef fiyat seviyesini önceden belirleyen robot hedef belirleme çizgileri vardır, siz formülleri verirseniz bu çizgiler otomatik gelir ve çok kısa zaman-kısa zaman-saatlik sistemde- seanslık sistemde-Günlük sistemde- haftalık sistemde yeni hedef fiyatın aşağısı mı yoksa yukarısı mı olduğunu önceden çizgiler çekerek, yeni rakamı vererek yatırımcıyı uyarır.
Zoren'in tahta yapıcısı, bu çizgileri defalarca yanılttı ve oluşturduğu fiyat hareketleriyle hissenin tekniğini bozup, grafikler üzerindeki fiyat hedefini sapıttırdı...Bu da işin ayrı bir yönü....Tamam sapıtır da, bu kadar fazla sapıtmaz...3 aydır hedef fiyat sapıtıyor...Sadece yukarı yönlü değil, aşağı yönlü de sapıtıyor...
ÇOK KISA VADE ZOREN GRAFİĞİ
Not: Yukarıdaki çizgilerden görüldüğü üzere, Matriks Zoren in sabah gördüğü 5,40 seviyelerine tekrar seans kapanmadan gidecek sinyali vermesine rağmen hisse gidemediği gibi, fiyatı zorla tekrar aşağı baskılanıyor...
Zoren'de Hisse yapıcının işlem platformuna bağlı olan robotu çok daha hassas ayarda ve çok iyi bir yapay zeka ile yönetildiğinden Matriksin robotunu eziyor, bu o demektir...
Son düzenleme : loruhlano; 10-06-2024 saat: 17:35.
...
HIRSIZ va... 1 ayda -30 ne ya....pislik
Tam ciddi bir şey yazayım diyorum, sonra aynanın karşısına geçip peruğunu taradığını düşünüyorum.!![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Benim teknik grafiğine göre beklentim 4,89 - 4,85 aralığıdır. Oradan yüklüce giriş yapacağım tabi oralara gelirse. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vesbe 616 milyon kar açıkladı bakalım ana hissedar Vestel ne açıklayacak acaba
Yer İmleri