Sayfa 457/1027 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bu topicte mevcut iktidarın değişmesi için ülkenin krize girmesini isteyen çok kişi var.
    Buna katılmıyorum

Ülkenin krize girmesinde iktidarın rolü % 100 dür.

Doların faizin seviyesi hastalıktaki ateş yükselmesi gibi.Bunlar semptom hastalık değil.Asıl hastalığa teşhis konmazsa tedavide mümkün olmaz.Şu anda dolar suni olarak düşürülse hastalık sadece kronikleşir iyileşmez.Bence doların seviyesi cari açığın sıfırlanacağı nokta.Ha bu arada batan çok olacaktır.Zaten onlar sağlıksız dokular,batmaları rasyonel, onlar temizlenmeden bünye düzelmez.

Günün Sivrileri: AKP`nin karanlık ruhları neyi fısıldıyor?
    https://ahvalnews2.com/tr/guncel/gun...eyi-fisildiyor

İktidardan düşerseniz bunlarımı yapacaksınız bidon kafalar diye soruyormuyuz ! vallahta billahta sormuyoruz.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bu topicte mevcut iktidarın değişmesi için ülkenin krize girmesini isteyen çok kişi var.
    Ülke zaten krizde.İktidarın politikaları yüzünden krizde.Sanırım iktidarın politikalarını doğru buluyorsunuz.O zaman siz kanal istanbul hakkında ne düşünüyorsunuz yazın.Sizce rasyonel mi şu anda yapılması mantıklı mı.

5.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Teknik olarak yapılmış bir yorumdu o.Topiği okursanız bu topikteki kimse ülkenin batmasını istemiyor.Yanlış politikaların eseri olan dolardaki yükselişi izleyen,yorum yapan ;birikimlerini enflasyon karşısında koruyan ya da korumak isteyen kişilerin paylaşımları
    olarak görüyorum ben bu topikteki paylaşımları..
    Nasıl bir teknik yorum ki döviz yükselişi için "çok süper olacak[emoji16]" şeklinde bir cümle içeriyor. Şöyle bir deprem yorumu olabilir mi? İstanbulda deorem olursa 250.000 kiş ölecek, evler ucuzlayacak, çok süper olacak [emoji16]... Buyrun

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Şu sıralar dövize en yüksek faizi hangi banka veriyor? Finansbank alay eder gibi yüzde 2 veriyor, şu an ABDde bile mevduat faizi yüzde 2.05 olmuş durumda.
    ing bank 4,55 veriyor , 35 gün vade.

Aslında o kadar yazıyorum da ben AKP gitmesin istiyorum.Çünkü biz gittik böyle oldu diyecekler.Bu fırsatları olmamalı.Sadece şu kanal istanbul işi yatsın diye akp gitmeli sonucu ağır basıyor.Yoksa hakçası yemeği yiyen hesabı ödemeli.

8. 16 senedir ülkeyi hiç bir şekilde yönetemeyenlere hiç bir laf yok..
    gerçekleri , taaaa seneler önce söyleyenlere de isyan edin.
    ülke yönetilemediği için dolar yükseliyor.
    ama sen gel bunu ak beyinlere anlat..

Sayfa 457/1027 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •