Sayfa 457/1024 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Faiz artırmasınlar diye dua ediyorum 8 beni kesmez ben TEFECİ fiyatıyla vereceğim bu aymazlara hemde yalvar yakar .

Israr ve iddia ediyorum iddiam burada dursun , BETONCULARIN batışına izin verilmediği sürece Dolarda yükseliş asla vede kata bitmez.

3. kayış koptuğu günleri daha görmedik, kur hareketi birer kuruş değil onar onar artmaya başlayacak..

4. MB,faiz müdahalesinde geç kaldığı her an daha yüksek artırımla müdahale etmek zorunda kalacak..

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Israr ve iddia ediyorum iddiam burada dursun , BETONCULARIN batışına izin verilmediği sürece Dolarda yükseliş asla vede kata bitmez.
    Olayın boyutu betoncuları çoktan geçti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bana da oyle geliyor gibi. Aylık, 0.98'den konut kredisi teşviki çıkardılar yine. Inşaat sektörünü korumaya devam edecekleri izlenimi bırakıyor bu hamleler. Psikolojimi bozdu artık ülke ekonomisi. Takip etmeyeceğim diyorum, dayanamıyorum.

7. faiz bile artık aspirin etkisi yapmayacak konuma doğru hızla ilerliyor.
    bir yerden sonra yapsalar bile nafile, her şey ama abartsız her şey olumsuzda iken ne yapacakta düşerecek.
    hadi sıkı maliye sıkı para politikası yapacaksın ki göstermelik olacaktır yine etkisi sınırlı kalacak.
    kanallar saraylar eller havayalar

kısaca öyle ya da böyle toplum bir bedel ödeyecek ama bu bedeli 3 sene mi 5 sene süresinde mi öder yoksa daha kısa-uzun sürede mi göreceğiz.
    bana göre bir çıkmazın içine gireceğiz ve loop durumunda bir süre takılacağız. neden mi ?
    şimdiye kadar gram ciddiye almadıklarına bakarsak netice çıkarmakta zor olmasa gerek.

bu bir iyimser yorumdur. kötümseri daha dillendirmedim.

8. AVM yatırımcıları derneği başkanı: Mevcut 5 ve 10 yıllık döviz bazındaki kira kontratlarının kanun ile değiştirilmesi hukuken mümkün değildir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 457/1024 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •