-
Her yukarı hamlede kafasına çakıyorlar tamamen hissiyatım önceki hareketlere binaen bir ara düzeltme yakındır. 5.60-5,80 bölgesi iyi tımar oldu. İsterse 5 altına salsın satış yapmam ilave alırım. piyasa giderken hissede oluşan bu patinaj durumu bana bunu söylüyor inşallah yanılırım.İyi bilanço beklentisine rağmen bu baskı hoş değil. Ytd
-
Boşverin şimdi onu bunu inşaatı en yakın görünür şey olan konsolide bilanço tahminlerini alalım 6 aylık toplam yazın bakalım.
-
5,50 destek 5,70 üstünde kapanış moralleri düzeltir. Bilanço yuvarlak 300 mümkün İnşallah daha çok gelsin Tunahan beyin yıllık 1 milyar hedefine koşalım.
-
Ben 6 aylıkta 350-370 arasi bekliyorum tamamen kendi hesaplamam gerçekçi bir sayı olmayabilir kimse hesabıma göre yatırım yapmasın
-
sn.temelanalizci bu sene polisanın sermayesi kadar kar etme olasılığını nasıl görüyorsunuz?
-
İşler yolunda giderse enflasyonda bu şekilde devam ederse 800 u geçer bile diye dusunuyorum. Bu bilancoda protokolü yapılan Z ofislerin satıldığını ve bir miktar ofisinde ayrıca satılmış olabilecegini içine koyarak yaptım.
-
Yine 5,70 çevresinde naz yapıo geçerse flama 7,20 ye uzanabilir bilanço tetikleyici olabilir. 5,50 destek üstünde 5,70 kırılmalı bekliyoruz spekcimm milletin hisseler hergün tavan hadi kaldır bizimkinide
-
Trade yaparken kaptırmamak artık imkansız trade yapanlar özellikle dikkat etsin böyle olaylar ortada satışta az lot olduğu zamanlar olur çok fena çırpıyorlar yatırım tavsiyesi değildir kendi aklinizla hareket edin benim aklım bana anca yetiyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri