Sayfa 458/1001 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Iyide sürekli gazla beslenilmezki dışarıya bağımlıyız.
    Arada et süt peynir yemek gerekir.
    Insanız çıplak gezemeyiz giyinmemiz lazım
    arada bide olsa tatil yapmamız lazım
    otobüse binmemiz gerekir
    arabaya eve vergi vermek gerekir
    bunlarda yıllık %20 den aşağı artan var mı
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek haklı bugün evrak dosyami incelerken dikkatimi çekti dogal gaz 5 sene önce metreküp 1 liraymış şimdi de 1 lira..elektrik faturam 6"sene önce 120 lira şimdi 130 lira..evimde hiç bircdegisiklik olmadı. .sizlerin yaşadığı yerde farklıysa fiyatlar bilemem..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece faturaniza bakarsanız aldanırsınız.
    Mesela 5 sene önce dünyada dogalgaz fiyatları neymis simdi ne olmuş, 5 sene 1 varil petrol kaç lira iken biz benzine kac lira veriyormuşuz simdi petrol kac lira iken biz kac lira veriyoruz gibi hesapları yapamıyorsanız, yada elektrikte fiyatları daha da düşürecek serbest tüketici limitinin neden hala sıfırlanmadığını bilmiyorsanız sizi herkes kandırabilir..

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek haklı bugün evrak dosyami incelerken dikkatimi çekti dogal gaz 5 sene önce metreküp 1 liraymış şimdi de 1 lira..elektrik faturam 6"sene önce 120 lira şimdi 130 lira..evimde hiç bircdegisiklik olmadı. .sizlerin yaşadığı yerde farklıysa fiyatlar bilemem..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bakın...

Yalnız değilsiniz...

Vatandaş mutlu...

https://www.facebook.com/karikateist...1312057965937/

4. Bakım nedeniyle kapalı durumdaki "bulliondesk.com" aktif hale gelmiş, haydi hayırlı olsun....

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Sadece faturaniza bakarsanız aldanırsınız.
    Mesela 5 sene önce dünyada dogalgaz fiyatları neymis simdi ne olmuş, 5 sene 1 varil petrol kaç lira iken biz benzine kac lira veriyormuşuz simdi petrol kac lira iken biz kac lira veriyoruz gibi hesapları yapamıyorsanız, yada elektrikte fiyatları daha da düşürecek serbest tüketici limitinin neden hala sıfırlanmadığını bilmiyorsanız sizi herkes kandırabilir..

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu arkadaşlar kandırılmaya müsaittir böyle..

Ayrıca elektriğin ne kadarının doğalgazdan üretildiğini bilmekte fayda var..

Devletin daha az vergi aldığındanmıdır nedir, doğalgaz yine de diğer ürünlere nazaran ucuz gözüküyor..ona rağmen Botaş vergi şampiyonu olduğunu gizlemek ihtiyacında ki, listede 1. sırada olmasına rağmen ismini gizleyebiliyor..neyse maden suyundan sonra sıra doğalgaza gelecek gibi..Çünki bizdeki soru şu; vergisi az, ucuz kalmış ne var?..yalnız bu doğal gaz zammı maden suyu zammına benzemez..adamı hoplatır..hani seçimler felan..

6. Bu başlığı ve mevduat başlığını 3 aydan beri sessizce takip ediyorum. Yatırımımın %30u dolar kalanı TL mevduattı. Baktım mevduattan bi cacık olmayacak Dün korka korka günü dolan tl'nin hepsini 3,9420den dolara çevirip %4 le yatırdım. Bana biraz umut verin pişman olmam dimi.

bu topikte her koyun (atasözü öyle olduğundan yoksa koyunların kim olduğunu ehrkes biliyor) kendi bacağından asılır
    karda zararda senindir
    biz sana al ayda sat diyemeyiz.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ömer B. Yazıyı Oku
    Bu başlığı ve mevduat başlığını 3 aydan beri sessizce takip ediyorum. Yatırımımın %30u dolar kalanı TL mevduattı. Baktım mevduattan bi cacık olmayacak Dün korka korka günü dolan tl'nin hepsini 3,9420den dolara çevirip %4 le yatırdım. Bana biraz umut verin pişman olmam dimi.
    bid eşu yazıyı güzelce oku
    sonra durumu değerlendir
    bu arad dövize yatırım yapan herkes bu yazıyı benc 1-2 kere okusun ve başköşesinde saklasın
    gerçekten çok önemli ve geleceğe ışık tutacak bir yazı
    yazanda boş adam değil
    rapor şeklinde yazmış

http://faikoztrak.com/wp-content/upl...erv-Raporu.pdf
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 458/1001 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz