Sakinleşince sizin gibi düşünüyorum,ama şunu atlamıyor muyuz Değerli Üyeler...her sessiz kalınan hakaret ,saldırı,iftirada onlar gibi düşünmeyenlerin yani neredeyse toplumun %60 nın hareket ve yaşam alanı daralmıyor mu?yarın,bir gün yok artık bu kadarda olmaz denilen bir durumda demokratik tepki gösterilecek bir alan bırakılmazsa ne olacak???sorular,sorular...
Şampiyonalar ligi finali ;
Manchester City 0 Chelsea 1 MS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletin ortak ve yüksek değeri olduğunu belirterek "Atatürk ve silah arkadaşlarının düşmana karşı verdiği soylu mücadeleyle ülkemiz ve milletimiz ile ezanımız, camilerimiz ve mescidlerimiz de düşman tehdidinden kurtulmuştur. Rahmet ve şükranla anıyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ayasofya cami imami Mustafa Demirkan’in Atatürk hakkındaki sözlerini kınıyoruz !
Atatürk kırmızı çizgimiz . Bugün , yarın ve daima !
![]()
Yer İmleri