Sayfa 459/1002 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    bunlara vergilerimle maaş ödediğimi düşündükçe kahroluyorum
    Böyle alçaklara,hak ettikleri cevabı vermeyen muhalefeti gördükçe bende kahroluyorum,yahu neyden çekiniyorsunuz?iktidar bloğu en basit olayda bile neredeyse %50 yi hain ilan ederken neden mesela muhalefet liderleri çıkıp bu şahsı hain ve müfteri ilan edemiyor???

2. Bence iyi gidiyorlar. Gündemi değiştirmek adına yapılan işlere artık karşılık vermiyorlar.
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Böyle alçaklara,hak ettikleri cevabı vermeyen muhalefeti gördükçe bende kahroluyorum,yahu neyden çekiniyorsunuz?iktidar bloğu en basit olayda bile neredeyse %50 yi hain ilan ederken neden mesela muhalefet liderleri çıkıp bu şahsı hain ve müfteri ilan edemiyor???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    iktidarın istediği bence tamda sizin söylediğiniz...çıksınlar öfkelensinler v.s. ondan sonra iktidara süper malzeme hooop seçmenleri konsolide edip safları sıklaştırsınlar...

bence hiç oltaya gelmemeli muhalefet...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku

4. Sakinleşince sizin gibi düşünüyorum,ama şunu atlamıyor muyuz Değerli Üyeler...her sessiz kalınan hakaret ,saldırı,iftirada onlar gibi düşünmeyenlerin yani neredeyse toplumun %60 nın hareket ve yaşam alanı daralmıyor mu?yarın,bir gün yok artık bu kadarda olmaz denilen bir durumda demokratik tepki gösterilecek bir alan bırakılmazsa ne olacak???sorular,sorular...

Şampiyonalar ligi finali ;
    Manchester City 0 Chelsea 1 MS

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletin ortak ve yüksek değeri olduğunu belirterek "Atatürk ve silah arkadaşlarının düşmana karşı verdiği soylu mücadeleyle ülkemiz ve milletimiz ile ezanımız, camilerimiz ve mescidlerimiz de düşman tehdidinden kurtulmuştur. Rahmet ve şükranla anıyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ayasofya cami imami Mustafa Demirkan’in Atatürk hakkındaki sözlerini kınıyoruz !

Atatürk kırmızı çizgimiz . Bugün , yarın ve daima !

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletin ortak ve yüksek değeri olduğunu belirterek "Atatürk ve silah arkadaşlarının düşmana karşı verdiği soylu mücadeleyle ülkemiz ve milletimiz ile ezanımız, camilerimiz ve mescidlerimiz de düşman tehdidinden kurtulmuştur. Rahmet ve şükranla anıyoruz.
    Haydaa,

Hangi dağda kurt öldü de, ATAM'ı telaffuz ettiler?

Ne cinlik peşindeler?

Sayfa 459/1002 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •