Sayfa 459/549 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Negatif gözüken bir şey yok anlayamadım bende ne yapmaya çalışıyor.

Sayın gentleman üstat hadi biz maya takıldık gidiyoz yıllardan beri sen romanyadan nerden buldun da aldın bu hisseyi

3.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    Negatif gözüken bir şey yok anlayamadım bende ne yapmaya çalışıyor.

Sayın gentleman üstat hadi biz maya takıldık gidiyoz yıllardan beri sen romanyadan nerden buldun da aldın bu hisseyi

Sevgili dostum, yigidi oldur ama hakkini ver misali,
    Ben borsa hayatimdaki en buyuk kaybi, Tektu sayesinde cikardim !!

Nereden bulduguna gelince, tiyo gelmisti....

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Sevgili dostum, yigidi oldur ama hakkini ver misali,
    Ben borsa hayatimdaki en buyuk kaybi, Tektu sayesinde cikardim !!
    DOĞRUDUR hak veririm bu hisse herkeze para kazandırmıştır. kazanmadım diyen ya işi bilmiyordur yada yeni girmiştir.
    tektu daha çok kazandıracak ama bir şeyler var ki adamlar baskı üstüne baskı yapıyorlar kağıt gitmesin die ellerinden geleni yapıyorlar. hala anlamış değilim. ama olacak illaki olacak hisse benim gözümde düşme eğiliminden çıktı çıkış yavaş yavaş olsada belli bir seviyeye gelecek hissenin değeri buralar değil soner de bir şeyler yapması lazım artık işin tadını kaçırdı öyle otelde deve gidi yayılıp bomboş durmasına izin vermemesi gerekir. sezona yetiştirelim die eşşek gibi çalıştı millet her şey tamam bitti hafif peyzaj işleri daha var oda ilerleyen zamanlarda olur otel 12 ay boyunca açık kalacak sezonluk değil neyi bekliyorlar anlamadım ya çok büyük oynayacaklar yada 1-2 sene daha oyalayacaklar milleti. bu otelden bu sene edilen zararı borsadan çıkarır bu adamlar demedi demeyin........

95 e koya koya bitiremedi sabahtan beri koy bakalım ne zamana kadar koyacan tabii 2 gün önce alamadın oralardan ahın kalmasın al alabildiğin kadar

ÖLÜ numarası yapıyor çakal

Sayfa 459/549 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •