bugün oran alan var mı özellikle burgan temdit ?
bugün oran alan var mı özellikle burgan temdit ?
Kaç aydır buraya doğru dürüst oran yazılmıyor. Eski ve tecrübeli üyeler küstürüldü. Adamlar da ne haliniz varsa görün, siz goygoy yapadurun diyerek yazmıyorlar. Bu sabah kordon da bazı banka şb. lerini kardeşimle ziyaret ettiğimizde , biz onlardan oran isterken onlarda bizim ne kadar bu işlere vakıf olduğumuzu çözmeye çalıştılar.
Bir ara burganda ve fiba da bu formdan bahsedildi. M.t. leri '' biz bu formu biliyoruz ve aktif olarak merkezden üye sıfatıyla yazıyorlar '' dediler. Yani artık burada da algı yapılıyor. Burgan '' bunu bildiğimiz için , her müşteriye yüz yüze görüşmede , finansal büyüklüğü, alabileceği risk ve talebine göre ayrı ayrı fiyatlamalar yapıyoruz. Artık tabela oranları sıradan müşterilere '' diyor.
Zaten en yüksek oran 14,90 . Anadolu, abank , burgan yeni hesap, Teb yeni hesap için
sağolun dostlar.bende 15 veriler mart sonu diyodum.burganada bi haller oldu.bana yapı kredi bile 14.20 veriyor
Ben de göstergenin oranını yazayım.Bugün 14.18 oldu.Hafta sonuna kadar hedef 14.50....Göstergenin ,mevduat karşılığı bile bankaların bizlere verdiği oranın yarım puandan fazla üzerinde.Şaka gibi..
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Yer İmleri