Sayfa 46/53 İlkİlk ... 364445464748 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 361 - 368 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

Bulmuşun boş kaleye çek anasını satem
    Kova yaşar bile bi kalecidir be
    Hoş bu şartlarda biz niye yazıyok ki :-)
    Kır kalemi yav
    Moderasyonda forumu kapasin olsun gitsin
    Hadi bana eyvallah

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Çoklu iktisadi taktik
    Ukalaliktan değil kullanılan terim
    Zaman skalaya bakarsan
    ilk pahali arabalardi 80 ler 90 lar
    Sonra daireler 2000 li yıllar
    Şimdilerde kara üzüm domates vs
    Hiçbi yerden kacamiyon
    Öyle bi tıpıyolarki
    Kör tıpa
    kör tıpa olmaz bence
    bida kullanamazsın
    bence köy çeşmesi gibin
    herkes kullanıyo
    herkes mutlu yane
    çoşkun mutlu
    domates mutlu
    aywa mutlu

3. o zaman dans[emoji445][emoji322][emoji444]

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mhtakif Yazıyı Oku
    o zaman dans[emoji445][emoji322][emoji444]

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Emrin olur abi, biyir...))))))))))

@erefefik

5. Dansa devam bro...ürt tilofonu ürt...araycem ben seni...

@erefefik

Selamlar..

Mirkelam- Elma Değil Ayva
    ...

rejoo ahh rejo ).

7. Benim kafama takilan Inonu elestirisi. Inonu'nun liderlik yaptigi donem 2.dunya savasi donemi, 2.dunya savasinin baslamasina 6 ay falan kala Cumhurbaskani oldu. Kazim Karabekir de Meclis Baskani olmustu.

Harp vardi, bu yuzden bu donem karne donemidir. Dogal olarak halk cok sikinti cekti. Ekmek karneyle verildi. Sonrasinda halk hep bu sikintilari hatirladi, Inonu'nun denge politikasi ve Turkiye'nin savasin disinda kalmasi buyuk basarilar olmasina ragmen kimsenin umurunda olmadi. Tabii ki bunda Demokrat Parti'nin kutuplastirici politikalarinin da etkisi vardir. Toplumsal olan dogruya yanlisa bakmaz, iyi ve kotuye bakar. Ekmek karneyle verilmisse kotudur.

Tayyip Agamin Inonu elestirisine, Chp yonetimi ve Kilcdaroglu Inonu'ye sahip cikarak cevap verdiler. Ama sosyal medyada bazi Chplilerin ustu kapali Inonu elestirilerini izledik.

Bu tartisma 2 gun falan surdu ve unutuldu. Bence onumuzdeki donemde, baska bir konuda yine gundeme gelecektir. Sonra tekrar.
    Ta ki bir tuketim maddesinin halka karneyle verilmesi sozkonusu olunca, Chp ve muhalefet buna itiraz ettiginde, Inonu doneminde boyle olmustu, siz de Inonu'ye sahip cikmistiniz denilecek.

Bu sebeple onumuzdeki hafta viop pozlarini kapatirim. 36.000 hedefinden vazgeciyorum. Kar cebe yakisir.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Benim kafama takilan Inonu elestirisi. Inonu'nun liderlik yaptigi donem 2.dunya savasi donemi, 2.dunya savasinin baslamasina 6 ay falan kala Cumhurbaskani oldu. Kazim Karabekir de Meclis Baskani olmustu.

Harp vardi, bu yuzden bu donem karne donemidir. Dogal olarak halk cok sikinti cekti. Ekmek karneyle verildi. Sonrasinda halk hep bu sikintilari hatirladi, Inonu'nun denge politikasi ve Turkiye'nin savasin disinda kalmasi buyuk basarilar olmasina ragmen kimsenin umurunda olmadi. Tabii ki bunda Demokrat Parti'nin kutuplastirici politikalarinin da etkisi vardir. Toplumsal olan dogruya yanlisa bakmaz, iyi ve kotuye bakar. Ekmek karneyle verilmisse kotudur.

Tayyip Agamin Inonu elestirisine, Chp yonetimi ve Kilcdaroglu Inonu'ye sahip cikarak cevap verdiler. Ama sosyal medyada bazi Chplilerin ustu kapali Inonu elestirilerini izledik.

Bu tartisma 2 gun falan surdu ve unutuldu. Bence onumuzdeki donemde, baska bir konuda yine gundeme gelecektir. Sonra tekrar.
    Ta ki bir tuketim maddesinin halka karneyle verilmesi sozkonusu olunca, Chp ve muhalefet buna itiraz ettiginde, Inonu doneminde boyle olmustu, siz de Inonu'ye sahip cikmistiniz denilecek.

Bu sebeple onumuzdeki hafta viop pozlarini kapatirim. 36.000 hedefinden vazgeciyorum. Kar cebe yakisir.
    Ben İnönü demedim Eminönü dedim deriz olur biter abi.

Sayfa 46/53 İlkİlk ... 364445464748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •