Sayfa 460/754 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Valla Savas im besiktas on numara oynadi. Kazanabilirdi de. Kazansaydi yuzde 4 5 artardi. Bakalim bugun poz artirdim o tarafta. Fener de o kadar beklenti oldugu halde artmamakta direniyor. Besiktas yenildigi halde 4 altina sarkmadi. Su sira ona oynuyorum.
    antalyayı yenemez bjk , kadrosu da yeterli değil..atcı sergen 2. yarılar genelde salar , motivasyonu kaybolur..
    tabi tercih sizin , hatayı yarın yenebilirsek hafta sonu gsrayın içinden geçeriz..
    boupeanza ile anlaşma haberleri falan var , bilmiyorum artık..eğer bunu da alırsak fenerin önünde kimse duramaz, sadece bu yıl değil en az 5 yıl..ytd
    ben sattıklarımı 38.80/90 bandından yerine koyuyorum , bi haber gelirse 5 e doğru tekrar satıp tekrar yerine koyacağım..
    bugünkü kurgum bu, borsa da bi oyundur..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

ekleme : yarın hatay maçı olmasa tek lot satıs vermezdim, pelkas sakatlandı üstüne birde..
    5 haftalık periyotta hatay maçı hariç korktuğum maç yok, tirabzon da dahil buna..
    1 puan verelim oynamayalım deseler ben razı olurdum..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3. Hatay i da yenermiyiz diyorsak şampiyonluk zor demektir.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hayay iyi oynuyor Savas hakli. Yalniz o kadar beklentiye Fener gitmemesi beni iskillendiriyor.

Dzeko felam lafi edildi. O gelirse tam bomba olur.

5. Fener Mesut İrfan pelkas ve son maçta sonradan giren in 11e girdiği maçlarda zor tutulur...Ama kimi hazır değil kimi sakat 2/3 maç yok.bocalama o yüzden.
     Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Hayay iyi oynuyor Savas hakli. Yalniz o kadar beklentiye Fener gitmemesi beni iskillendiriyor.

Dzeko felam lafi edildi. O gelirse tam bomba olur.

6.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Hatay i da yenermiyiz diyorsak şampiyonluk zor demektir.

Hatay bjk maçında VAR hakemi, orta hakem , yan hakemler hep birlikte çabaladı yine de bjk kazanamadı. 4-2 Hatay'ın kazanacağı maç 2-2 bitti.. Hatay iyi oynuyor ama fener deplasmanda bjkden daha iyi. Savunma ağırlıklı oynuyoruz. Fener savunma yapmaz yaptırır gibi sözlere karşiyim arkadaşlar. Bazen akıllı oynayacaksın. Hisse de artık yatırımcıyı biktirip anı patlama bekliyorum ben. Tabii yarıştan kopmamak sonunu getirmek onemli

7. Hatay kim yaaa. Yarın 2-3 tane atar kazanırız. 2 kesin atarız. Haddi haram olmasa 1.7 oranı var fenerin 2 gol atarinin.

8. 2 hafta önce mert hakan kanserinden bizi kurtarın demişti ortaklardan biri. Vallahi çöp adam ya. Hiç kuvveti yok

Sayfa 460/754 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •