-
Katılıyorum. Yok. Ancak o veriler bundan öncede yaklaşık aynıydı. Tahacı ne yapıp edip eşitliyordu. O zaman da sebep ne diye sormuşsunuzdur muhakkak. Niye eşitliyor diye.İkinci cümlemi de yorumlarmısınız. Zira bu eşitleme hadisesine değil onu kullanarak istediği ne? O önemli. Hiç hisseniz olmasa da yorumunuz değerli. Her türlüsünden fayda sağlanır olumlu/olumsuz olsa da katılsam/katılmasam da.
Saygılar
-
İlk bakışta gördüğüm mzhld + da, eplas - de, mzhld satıp eplas alayım fikri vermeye çalışıyor.
İkinci gördüğüm ise, (bizim bilmediğimiz gelecek planlarına göre) mzhld'in her lotu sanki çok kıymetli...
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sn. Dünyalı aynen katılıyorum.
Kısa sürede anlayacağız. Takasları iyi analiz edebilen ortaklar ilerleyen günlerde bakalım ne diyecekler.
Teşekkür ederim.
-
KAP: MZHLD [ ] MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş. Sorumluluk Beyanı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/940796
Dosyalar:
-
3 aylık bilanço gelmiş
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bilanço geçmişe göre..(-) duruyor..
-
İyi bilanço okuyabilen var mı
-
çok güzel bir bilanço daha şirketimiz adına geleceğe umutla bakıyorum. Bir önceki döneme göre daha düşük görülmesinin sebebi bi önceki dönem 120 milyon tl'ye fabrika satın almak için yaptığı hisse satışıdır. Ve bu parayı ödedi fabrikayı aldı duran varlıklara bu fabrika bedeli eklendi zaten. Bilanço bana göre çok güzel geçen dönemle bu yüzden kıyaslanmaması gerekir.
Bu Ay sonu yapılacak genel kurulumuzda bizim için güzel haberler üretir inşallah. Artık bedelsiz sermaye arttırımının zamanı geldi. Borsacı dedenin de dediği gibi %1000, 2000 bedelsiz potansiyeli var...
Bilanço ayrıntıları da çok büyük önem taşıyor detayları kaçırmayın derim.
yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri