Sayfa 460/1200 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by yufak Yazıyı Oku
    finnet active card inş. kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?. ben geçen günler yükledim düzgündü tüm hisseler geliyordu fakat şimdi sadece 3 hisse görünüyor ... sebebi ne olabilir ?

[IMG][/IMG]
    Bende geliyor tüm hisseler.
    Akıl,adama sermayedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370
    Escom bu olacak

Alıntı Originally Posted by sacrosanct Yazıyı Oku
    yukarıdaki dünkü paylaşımım.

şimdide çok kısa vade baktım.

1.24 ile 27 arası 1 hafta yatay sarabilir sonra çanak yapıp yukarılara yönelir diye düşünüyorum.

Aşağıdaki grafiğe bakacak olursak. Daha önceki çıkışlarında hep yükselen dipler yapmış.

Yine aynı tarz yüselen diplere devam ederse bu tarz bir oluşum beklemekteyim.

1.26 50 günlük ortalama tutarsa bu yatay süreç daha kısa sürer tutmaz ise aşağıda en kötü 1.23-24 bandında tutunur diye düşünüyorum.

1.24 e gelirse ek yaparım ben.

1.31-32 üzeri çok güzelleşir.

EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

3. Sayın sacrosanct endekste geri dönüş başladı mı yoksa halen güçlü yükseliş trendinde mi? Ay sonları yükselirdi genelde endeks hep ama yarın ne yapacak bakalım hayırlısı...

4. Sacro Hoca'nin FB-GS karsilastirmasini dikkate almak lazim dostlar. Malumunuz, GS nin bedellileri meshurdu bir donem. Hazir ahali simdi gaza gelmisken bir 400 % bedelli iyi giderdi mesela, mehterin yaninda. FB ise zaten diplerde....Ben hicbirisine para verip almam, ama kazandiran strateji en iyi stratejidir. Herkesin risk algisi farklidir, parayi kazanma sekli de...

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Dostlar,

PRKME hic alip sattigim bir sirket degil. Sahibini de nedense pek tutmadim. Ancak, piyasa degeri kadar 3 aylik kar aciklamis gorunuyor bende. Hacim bari da cok etkileyici.

Bilancocu arkadaslardan birisi bakabilir mi bi zahmet; Duran varlik satisi var mi acaba ilk uc ayda? Eger bu kar rakaminin tamami easa faaliyet kari ise, yakinda mehter i verebilir.....

Selam ile...
    PRKME yani Park Maden.Evet duran varlık satışı var.Hem de ne varlık; madenin kendisini sattılar.Artık esas faaliyet diye birşey yok.Teknik güzel, temelde şirket çalışmıyor,herhangi bir iş sahası yok,projesi var (ılgın). (2 maliyet - çanak bekliyorum,katıyla belki çok bekleriz :D
    Bu arada satış haberiyle mehteri veren vermişti.

6. Çelebi 28 de mal mı kustu sağlam düzeltti?

7.  Alıntı Originally Posted by ayazbey Yazıyı Oku
    sacro hocam müsadenle fenere bakarken galatasaray kacacak gibi ne dersiniz :D
    16.07.2024 - 10.12.2024

8. 16.07.2024 - 10.12.2024

Sayfa 460/1200 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •