Sayfa 460/561 ÝlkÝlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 4483 madde; 3,673 - 3,680 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Gozumuz aydin.
    Kilictaroglu nun kurultayda aday olabilmesi icin delegelerden imza toplanmaya baslanmis.

Ahanda link

https://www.sondakika.com/politika/h...icin-18489186/

yeri deðil biliyorum

ama;
    bayram öncesi fonda olanlar,
    bayram tatilinde fon getirisi bilgi verebilir mi....
    ne mutlu Türküm diyene....

3.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Gozumuz aydin.
    Kilictaroglu nun kurultayda aday olabilmesi icin delegelerden imza toplanmaya baslanmis.

Ahanda link

https://www.sondakika.com/politika/h...icin-18489186/
    Bu ortamda aday olmak istemez sanýyordum.
    Büyük tepki çeker diye.

Ýste akýl iþte feraset.ne olmuþ yani on onbes seçim kaybettiyse,ekmelettini aday seettiyse,en hayati seçim öncesi seccadeye bastý diye bile eleþtir di ler adami yahu dilim varmýyor bir seçimde oy kullanmayý beceremedi kayýt olmayý unuttu diye bir ton laf ettiler
    Ne olcak yani insan beþer.yok yürüyen merdivene ters binmiþ,belki de milli deðerlerimiz den Nasrettin hocayý gündeme getirmek istedi olamaz mý yani.yok Sadullah Ergin i Çankaya dan aday gösterilmesine goz yum muþ,yok babacan a siz ayrý parti olarak seçime girmeyin ortak girelim diye bizzat kendi ýsrar etmiþ hatta babacan bile buna þaþmýþ falan.hep yalan dolan hep iftira.yahu adam kendini aday gösterip bu topraklardaki bin yýllýk alevi kürt nefretin e son verecekti,yok anketlerde rte ye yenilen tek adaymis su bu,e sonuç ne oldu,ha pardon yenildi di mi,her neyse olur o kadar.simdi lafý uzatmayalým,chp nin yapacaðý en güzel iþ partiyi bu özelden kurtarýp kilicdaroglunu seçip en yakýn zamanda Ýstanbulda n hakkariye sehirlerarasi kutlu demokrasi yürüyüþünü baþla t mak tir.arada mola verip a101 þok bim artik hangisi denk gelirse yerli ve milli marketlerde mola verip su gofret falan tedarik etmek suretiyle milli ekonomimize destek de isi tac landýrý r.haksizmiyim kanadali.

Yok degerli kardeþim aday olur olmak zorunda.adam görevli,isi bu,mesleði bu.artik bunu görmek lazim

Benim tahminim zor oyunu bozma say di,plan ibb ye kayyum,chp kurultay iptali,yoðun bir kampanya ile ozel ve imamoglunu itibarsýzlaþtý rip eski yönetim getirilecekti.kk da görevine kaldýðý yerden gemiyi limana ben yanastiracagim fýrtýna var ayaðýna bildiðimiz saçma sapan muhalefetine devam edecekti.ama olay malum tepkiler gelince deðiþti.aklimin almadýðý hala bu senaryonun zorlanmasý hala kk yi aday gösterebilecek hainlerin chp içinde olabilmesi.yahu senin cb adayýn öyle ya da böyle hapiste,yüzlerce çocuk genç tutuklanmýþ ilginç cidden.ve bu esnada cidden gerçek muhalif tavrý koyabil mis bir parti baskanin var sen ona karþý kk geri gelsin diyorsun inanýlmaz.

Kilicdaroglu yeniden genel baskan secilirse, CHP ye kayyum atamaya gerek de kalmaz.

8.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Kilicdaroglu yeniden genel baskan secilirse, CHP ye kayyum atamaya gerek de kalmaz.
    Seçilmezse ne olacak. Akp delegelere iyi para teklif ediyordur Kýlýçtaroðluna verin diye. Seçilirse kesinlikle dediðim olmuþtur

Sayfa 460/561 ÝlkÝlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •