Sayfa 461/1000 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sizin formülleri kullanıyorum hocam. Sizin tabloyu biraz modifiye ettim takip kısmı için. Portföy takipte çok fazla değişiklik yapmadım. Teşekkürler bu arada
    Elinize sağlık, fiyat kısmını elle giriyorsunuz değil mi ? 1 gün önceki veya x tarihindeki fiyatı internetten çekmeyi bilen varsa çok makbule geçer.

2.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=SUA
    Bu da risk-getiri açısından fena değil gibi.
    dağılımı güzel, performans da fena değil. Bende uzun süredir mevcut.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Maaallah duzene bak ben atsam herkes aglar sadece miktarlar yaziyor excelde .
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Üstadım, fon kodunun hemen solundaki (1,2) rakamları valör süreleri. Diğerleri ise bugünden başlamak üzere fiyat bilgileri. 05/07 tarihi ve 02/09 tarihine göre 2 farklı oran var tabloda. Birincisi bana özel bir tarih, 2ncisi ise Eylül ayı performansı.

Tıpkı ben.
    Bende ilk sizin gibi başlıyorum. Sonradan bu hale geliyor ama bu şablon vardı zaten Kartal hoca sağolsun sadece sadeleştirdim

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Elinize sağlık, fiyat kısmını elle giriyorsunuz değil mi ? 1 gün önceki veya x tarihindeki fiyatı internetten çekmeyi bilen varsa çok makbule geçer.
    Evet ilk gün fiyatını elle giriyorum diğer kısımlar otomatik sizin sayenizde.

5.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    tcd yatırımcı sayısı 518 olmuş.
    tcd yatırımcı sayısı 550 olmuş.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet ilk gün fiyatını elle giriyorum diğer kısımlar otomatik sizin sayenizde.
    Üstadım, tabloyu bir yerlerde paylaştınız mı acaba, otlanalım diyorum.

7. GPG de gördüğüm şu; fon büyüdükçe getiri düşecek. Bildiğin likit fonun bir tık üstü işte.

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Mustafa Hocam bu gerçekten çok güzel bir paylaşım oldu. Sizin sayenizde biz de az çok yönümüzü belirliyoruz. TCD yerine GL1 tuttuğunuzu fark ettim. TCD için düşünceniz nedir acaba üstadım? Sizce aşırı fiyatlanmış olabilir mi acaba?
    Geçen yılın lideri Tacirler TCD son haftalarda benzer fonlara göre son derece kötü ayrıştı.

Sayfa 461/1000 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •