Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Euro kazanıyorsan ucuz ama bize göre değil sonuçta 4 le çarpıyorsun .
Eskiden 2/2,5 la çarptığın zaman daha ucuzdu şimdi aynı sayılır .
Ama porsiyonlar ve lezzet arası uçurum var .
Aynı porsiyon ve lezzet için çok lüks bir yere gitmen lazım .
Yunanistan 4 kişilik hesap Anadolu kavağında yarısı yesen bile çok daha pahalı .
Bir Euro düşük olsa .
Bir arkadaş alexandrapoli de kendi içkimizi içebilir miyiz dedi .
Adam istersen buzdolabına koyarım diyor burada bir lokanta teklif edebilir misin bunu .
Sadece Yunanistan değil örneğin Almanya Avusturya vs 2.5 -3 Euro et döner sandviç lokantada oturarak yiyorsun sandviç dönerden kapanmıyor . 150 gr et var içinde burada aynı paraya 50 gr verirler oda ayak üstü yenilen yerde çoğu lokanta oturursan pide arası olmaz diyor porsiyon almanız lazım diyor İstanbul da .
Oda lüks merkezi yer salaş bir yer değil İstanbul da kaç lira
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence yurtdışında en büyük sorun konaklama...Yurtdışında bir otel Türkiye'deki muadiline göre en az 2 kat pahalı oluyor...Ayrıca bizdeki oteller yeni olduğu için genelde çok daha iyi oluyor..Hele bizim Belek tarzı otellerimizi Avrupa'da hiçbir yerde görmedim..
Bu arada Manhattan'da 3 gece konaklama bakıyorum...Gözüm korktu...AirBnb tarzı şeyleri hiç denemedim ama belki mantıklı şeyler çıkabilir..
otel restaurant forumuna döndü başlık.
arkadaşlar, sizlere tipadvisor ı öneririm. bütün bu muhabbetin daha detaylısı, restaurant bazında orada mevcut.
Turizmle ilgili şeyleri bilerek buraya yazıyorum..Çünkü Türkiye'deki emlak fiyatları turizmle doğrudan etkileşim halinde...bir tabak yemekle konut fiyatı ne alaka demeyin..gerçekten çok alaka....beylikdüzü'nde bilmem ne projesindeki m2 fiyatları da önemli tabi ama olaya makro bakmak istiyorsan çerçeveyi genişletmek gerekiyor..
Yer İmleri