Sayfa 461/1001 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    gel şunu 2021 yapalım. long tarafına geç. seans sonu after party de sende ol
    daha dur yahu dolarcı başgan iyileşmiş öğleden sonra arkalardan bir eyyyyyyyyyyyyyy terörisstt kılışdarrrrr dedimi bak endeks devreyi ne ara kesiyor hahahahaah partiyi orda vericem ben
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    daha dur yahu dolarcı başgan iyileşmiş öğleden sonra arkalardan bir eyyyyyyyyyyyyyy terörisstt kılışdarrrrr dedimi bak endeks devreyi ne ara kesiyor hahahahaah partiyi orda vericem ben
    hahaha dimi ya bugün cuma. baştan söylesene şunu: reisi de yanıma aldım tam gaz gidiyorum

3. stonhand hocam tebrikler ..

cümleten gününüz hayırlı olur inşaallah ..

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hahaha dimi ya bugün cuma. baştan söylesene şunu: reisi de yanıma aldım tam gaz gidiyorum
    adam 4 gündür tv ye çıkmıyor yahu bugün çıkarır acısını öyyyyyyyyy eyyyyy oyyyyyyyyyyy hahahaha

mehmet abim teşekkürler dün dedik işte bakalım ekmeğini yiyebilecekmiyiz thy de girdik shortlara aldık pozları ereğli gap kapatıyor bakalım şu işler bitsin 2030 bist100 de direnç olsun sonrasında reisi bekliyoruz sahneye, elektrik faturası ödemiyorlar haaaaa hahaahha
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    30 üstüne ilk hangisi atar ?

eregl 29.82
    thyao 29.84
    and the winner is turkish airlines

thy bugün yüzde 7 artı yazabilir, shortçular anahtarı hazır etsin

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    böyle günlerde PGS-THY açılış sonrası %2 yukarı çıkarlardı..
    PGS 110-111 yapar mı?
    PGS ye bakmadım ama

Şimdi sonrası ne olurdu sorusu var

7. ulan bofa ünlüyü shortta sıkıştıcam diye thy ye kaldırdı a1 le beraber, ünlünün maliyet kaldı 29,70 dede aAllahtan yapının robot var bastı kafasına tombul guşun.
    Dolarcı başgan nerde eyyy uyyyyyyy oyyyyyyyy yetiş reisss

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    and the winner is turkish airlines

thy bugün yüzde 7 artı yazabilir, shortçular anahtarı hazır etsin
    neye göre % 7 yapacak... ? sebep ?

Sayfa 461/1001 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz