Sayfa 461/1005 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Viop LII

1. Günün dibi yenilendi. 6638
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    AYLARCA; pasta-takas-apsd yani kamuya açık her bilginin notunu tuttum...İnanın hiç bir şey çıkmadı.

Bu gün düşüş olsa pasta eksi olduğundan dolayı değil. zaten %50 olan ihtimalden olacak..
    Hay ağzına bin yaşa... Hakaret amaçlı söylemiyorum ama borsa da takip edilecek en aptalca şey budur belki... Sosyal medyada fısıltı haberleri kovalamak bile daha mantıklı...

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Berkim dayucum
    Bazen viop 30 da 10l. Puanlık kademeyi 1dk bile kalmsdan indiriyor... algıyı bozma amaçlı olarak görüyorum... Sizin fikriniz nedir
    Valla ben beklentimi paylaştım, bugün ciddi bir düşüş bekliyorum, kimse düşüşe inanmıyor en tehlikeli algı bu işte! bir gün aldıkça verecekler ama ne zaman @*Bozkurt, devre kesenleri yazmayı unutma

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kapanışı ustalar yapar cahocuum, sen vobcu tradeci değilsin belli oluyor da sesimi çıkarmıyorum
    Akşama tebrikler cahocum diye gönül almaya, çevir kazılara gelme ama

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Akşama tebrikler cahocum diye gönül almaya, çevir kazılara gelme ama
    Ben kapanış metre topikinde çoğu zaman tebrik alıyorum cahocuum
    Hamdım Piştim Yandım

pala 751 dedik, 742 ye gittin..
    çok acayip adamsın..

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kuyruk acını başka yerden çıkar... Bay "düşebilir ama çıkadabilir"... Düşerse bakın demiştim, çıkarsa bakın demiştim... Uzaaa, sen yokken biz vardık...
    seninle burada top gibi oynarım sana demedimmi milletin huzurunu bozma diye bebe forumda canın sınırlı ne demek istediğimi anladın ama millete laf çakma derdindesin mert isminden dolayı her halde seni adam yerine koymuyor cvp yazmadığını söylüyor adama o kadar salladığın halde ben seni istersen madam istersen adam yerine koyarım , istersen grafların içinede koyarım senin bu topiğe verdiğin sadece boş bebe yazılarından başka birşey yok .Ezmişler seni çok bu yüzden klavye arkasından herkese sallıyorsun , yoksa buradada ezecekler seni yapabilirsin toplumla beraber yaşayabilirsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    7500 den şortumu giydim
    Şortlar 7415 den flat
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 461/1005 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız