Adam ne yapsın,yukarı sürüyor satmıyorsunuz,aşağı devre kesiyor yine satmıyorsunuz :):):):) üzüldüm valla..
Neyse güzel oluyor böyle devam
Adam ne yapsın,yukarı sürüyor satmıyorsunuz,aşağı devre kesiyor yine satmıyorsunuz :):):):) üzüldüm valla..
Neyse güzel oluyor böyle devam
Syn horasanlı verusa artı %2 Acsel %5 eksi kapanista 10.06 altı formasyon bozulur son ayak oyunlari olur insallah
1000 lotla devre kesen hisseye yatirim yapilmaz. size kolay gelsin.
üşenmeyelim spk sayfasına girip şikayet edelim
sürekli lambalama yaparak sürekli baskı kurarak hisse yönetilmez
bir kaç defa daha devre kessin zaten şikayetlerle brüt takasa girer
brüt takasta öyle istedikleri gibi at koşturamazlar üstten sat alttan al almaya çalış yapamazlar
en azından aldıysa o gün satamazlar bak o zaman kağıt nasıl gidiyor bunlar hep günlükçü çorba parası peşinde
Arkadaşlar buyrun gerçek yatırımcıysanız üşenmeyin şikayetinizi yapın, ben yaptım 1 dakika bile sürmedi.
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
Ne yani şimdi adamın biri hissesini sattı ve alış kademeleri boş olduğu için devre kesti diye şikayet etmediğimiz zaman geeçel yatırımcı olmuyor muyuz? Usulsüz bir işlem varsa zaten spk tespit eder yaptırımını yapar. Sürekli şikayet edelim de şikayet edelim. Gerçek yatırımcı böyle forumda sürekli konuşmak yerine güvendiği şirkete yatırımını yapar ve yatırımının getiri sağlamasını bekler.
sen yenisin belli sanada öğreirler borsayı merak etme
sen önce günlerdir yaptığı hareketi canlı izle takasları izle sonra yorum yap
amaç orda hisse satmak değil bir alt kademeye yazsa zaten satın alınır adam aşağıyı tarıyor ve çıkmasın diyede üst kademeye lot yığıyor
bi siz biliyorsunuz borsayı yatırımı beklemeyi
3 senedir bu hissedeyim daha dün gelmişsin yatırım yaptıysan bekle diyorsun hadi ordannn
Yer İmleri