Nasıl arkdaşım bi diyorsun 3,21 eylüle kadar en kötü sonra ekimde 4,45 ,ben mi yanlış anlamadım .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl arkdaşım bi diyorsun 3,21 eylüle kadar en kötü sonra ekimde 4,45 ,ben mi yanlış anlamadım .
Walla iyi diyorsun arkadaşım ama şimdi aldık sonraya parayı nerden bulcaz alıcaz 3,20 den ,o kadar olsa ah zaten devamlı al hep kardasın, sonuçta alan her zaman kazanır satan kaybeder
Sn.Kızılyıldız şimdi dolar/TL ve avro/TL nin cuma günkü 5 dakikalık grafiklerine baktımda cuma günü dolar hızlıca zıplarken avro aynı oranda zıplayamamış yani o pozisyon tam olarak avro/TL yansımamış o gün, bugüne dönecek olursak çok çıkmış olan çok düşmüş az çıkabilmiş olan az düşmüş yani "cuma günü avro/doları dikkate almadan sadece dolar/TL pozisyon alan kişiler olmuş"
Ben yanlış düşünüyorsam inceleyen arkadaşlar düzeltsin lütfen
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Goldman Sachs, doların 12 aylık süreçte 4 TL'yi görebileceğini söyledi
Goldman Sachs, dün yapılan referandumdan 'Evet' sonucu çıkmasının piyasalar için sürpiz olmadığını, piyasaların hali hazırda 'evet' sonucunu fiyatladığını düşündüklerini belirtirken, piyasalar için tahminlerinin değişmediğini bildirdi.
Türk Lirası'nın referandumun sona ermesiyle birlikte belirsizliğin sona ermesine tepki olarak bir miktar güçlenebileceğini ifade eden Goldman Sachs, bununla birlikte bu etkinin azalacağını düşündülerini
ve gelecek 12 ayda ABD Doları/Türk Lirası paritesinin 4,0'a yükseleceği tahminini devam ettirdiklerini vurguladı.
Goldman Sachs ayrıca, global finansal şartlarda sıkılaşma ve yerel enflasyon görünümünde kötüleşmeye bağlı olarak marjinal faiz oranının daha da yükselmesi gerektiğini düşündüklerini de belirtti.
YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Commerzbank, referandum sonrası Türk Lirası'nda görülen rallinin muhtemelen uzun süreli olmayacağını kaydetti
Commerzbank'ın kıdemli gelişen piyasalar ekonomisti Tatha Ghose, bilgilendirme notunda, referandumun sonuçlanmasının ardından, Commerzbank'ın kısa süreli bir ralli beklediğini, bu rallinin kısa vadede Dolar/TL 'yi 3.60 seviyesinin altına düşürebileceğini ve CDS (tahvillerin temerrüte karşı sigorta maliyeti) farklarının 215 baz puana düşmesini sağlayabileceğini kaydetti.
Banka öte yandan, Dolar/TL 'nim önümüzdeki aylarda 3.75 seviyesini görebileceğini kaydetti.
YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bakalım akşama kadar kalacak mı kur buralarda?
Bu referandum sonucuyla hiç bir şey olmaz.
Atı alan Üsküdar'ı geçti ama bu lafı dün geceye uygun görenin ata nasıl bindiğini dünya alem biliyor.
Atı alır, Üsküdar'ı geçer, yularından tuta tuta Bostancı'ya kadar yürür, öğle aklına gelirse biraz yem ve su verir akşama atı tekrar aldığı yere bırakır.
Böyle toplumsal uzlaşma olmaz.
Huzur ve barış da.
Hele kalkınma hiç olmaz.
Şahsi düşünceme göre;
Referandum sonuçları Yabancı yatırımcılar tarafından yorumlandıkça, AGIT seçim izleme raporu açıklandığında, yorumlandığında USD/TRY yukarı yönlü hereketine hızlanarak devam edecektir...
Belki de, daha önce grafiğini göstererek sorduğum, " muhtemel flama formasyonu, gerçekleşecekse neden gerçekleşecek" sorusunun cevabı "seçim sonuçlarının kanunlara uydurulamadığı" gerekçesi olarak verilecek...
Seçim Kanunun 98. maddesini tekrar okuyunuz lütfen..
Bu yeni bir belirsizlik yaratıyor..
Tavsiye ve/veya yönlendirme içermeyen şahsi görüşüm ve düşüncem bu şekildedir..
Saygılar, sevgiler..
Yer İmleri