Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 463/1004 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Viop XXXV

1. En büyük sorun, öngörülebilirliğin gitmiş olması. Faiz indirimi bankalara ve borsadaki şirketlere yarar aslında. Üstelik dolar bazlı daha da düşmüş durumda. Fakaaat, şu durumda Ekim'de bir 100 puan daha indirmeyeceklerinin garantisi var mı? Yada ne yapacaklarını kestirebilen var mı? Kimse kestiremiyor. Merkez Bankası'nda işinin ehli uzman kalmamış, tepeden ne gelirse uyguluyorlar. Tepedeki de dünyada kimsenin bilmediği bir faiz-enflasyon teorisini savunuyor. Hakikaten sirk gibi bir ekonomi yönetimi söz konusu şu an.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    En büyük sorun, öngörülebilirliğin gitmiş olması. Faiz indirimi bankalara ve borsadaki şirketlere yarar aslında. Üstelik dolar bazlı daha da düşmüş durumda. Fakaaat, şu durumda Ekim'de bir 100 puan daha indirmeyeceklerinin garantisi var mı? .
    ekimde 100 daha indireceklerinin garantisi var...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    En büyük sorun, öngörülebilirliğin gitmiş olması. Faiz indirimi bankalara ve borsadaki şirketlere yarar aslında. Üstelik dolar bazlı daha da düşmüş durumda. Fakaaat, şu durumda Ekim'de bir 100 puan daha indirmeyeceklerinin garantisi var mı? Yada ne yapacaklarını kestirebilen var mı? Kimse kestiremiyor. Merkez Bankası'nda işinin ehli uzman kalmamış, tepeden ne gelirse uyguluyorlar. Tepedeki de dünyada kimsenin bilmediği bir faiz-enflasyon teorisini savunuyor. Hakikaten sirk gibi bir ekonomi yönetimi söz konusu şu an.
    amaç zaten indirim sürecini başlatmak.. bence an itibarı ile sene sonuna kadar kalan 3 ayda ppk kararlarıyla %12-13 hedefleyebilirler.. bir önceki indirim süreci yine böyle başladıktan sonra hızlı ve seri biçimde olmuştu.. indirimin salt kendisi değil habercisi olduğu konular bence endişe verici: enflasyonist bir ortamda faiz indirmek..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    amaç zaten indirim sürecini başlatmak.. bence an itibarı ile sene sonuna kadar 3 ayda ppk kararlarıyla %12-13 hedefleyebilirler.. bir önceki indirim süreci yine böyle başladıktan sonra hızlı ve seri biçimde olmuştu.. indirimin salt kendisi değil habercisi olduğu konular bence endişe verici: enflasyonist bir ortamda faiz indirmek..
    bence şu anda bu ülke için olabilecek en iyi şey hızlı faiz indirimleri... ne kadar çok ve ne kadar hızlı, o kadar iyi...

en geç 2023'te ama muhtemelen 2022 sonunda bana hak verirsiniz... kurtulalım artık hayırlısıyla...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    20 Eylül Evergrande sınav günü...
    22 Eylül FED...
    23 Eylül TC merkez kararı...
    Ben kriz olsam geleninnn...
    Gelmem lenn,
    Lehman gibi Evergrande herhangi bir sorun yok ödüyoruz desin...
    FED Eveleme geveleme,Kem küm lambur lumbur desin...
    TC Merkez atladım da geçtim,kimseye de suya sabuna da dokunmadım desin...
    Oooohhh herkes bir rahat nefes alsın...
    İŞTE TAM O SIRADA ANİDEN ÇIKARIM ORTAYA...
    KRİZ EMEKDAR...
    Vaay emenike,
    Merkeze dakıldık atlayıp geçemedik...
    Olsun yine de sözüm söz...
    Ahanda bumbanın pimini çekdim..
    Topluca uyumayın,
    Siz uykudayken gelebülürün...
    Merhum Ferhan Şensoy:"Uyku iyidir fakat topluca uyunduğunda sorun büyük oluyor"...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    güçlü biv satş istivoyum ayıcıklarım de hadi
    çağırmasam gelmeyeceniz aşkolsun
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Yakın zamanda dolar endeksinin çöküşüne tanık olacağız (e fazla iki yıl içinde). Biz kendimizi bu dönemde ne kadar düzeltirsek, hedefimizo kadar bistte yüksek olur.
    dedi ters indikatörüm ve dolar 8,30 dan 8,70 üstüne attı 3 hafta içinde
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8. Bu cehaletten kurtulucagını zannedenler var. Cahil adamın korkusu olmaz. Yarın cıkıp ben kolay kazanmadım vatan hainlerine teslim etmem ülkeyi dese arkasında 10 15 milyon pskopat bulur.

2018 de mühürsüz oy denıldı parkda caddede ellerınde silahlarla gezdi bunlar.

Öyle bir bela aldı ki ülke Allah yüzümüze baksında kurtarsın. Yoksa bu gitmez

Sayfa 463/1004 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •