piyasa ile inatlaşmak bakalım ne sonuç verecek isterlerse çekirdek enflasyona göre değil beklenen enflasyona göre ayarlasınlar faizi beklentiyi de 8-9 açıklasınlar![]()
![]()
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
piyasa ile inatlaşmak bakalım ne sonuç verecek isterlerse çekirdek enflasyona göre değil beklenen enflasyona göre ayarlasınlar faizi beklentiyi de 8-9 açıklasınlar![]()
![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Şok filan yok bence, hareketler son derece kontrollü, yukarı beklentim var buralardan artık.
Her şeyi biliyor, görüyor, ona göre oynuyorlar. Para kazandın mı dersen böyle bir günde az da olsa (%1 kadar teminata göre) artıdayım ama yine sisteme uymamaktan oldu, uysak çok deli bir gün olacaktı. Olsun.
Neden arkadas sabırlı olsaysın eylül enflasyonunuda görseydn. Zaten geçen sene ekım kasım %2 üzerinde gelmıstı. Rahatca ekımde indirseydn. Dolar 8.40 da ihracatcıyı mutsuz etmezdi. Borsan 1430 a dayanmıstı. Olması gereken olacaktı.
Ne oldu ne eline geçti. 6 ay bekledin 1 ay bekleyemedın. Adam iett den gelmiş kafasına göre mallanıyor carpıp cıkıyor .
Yazık bu ülkeye abd uyansın bir tokatta ordan yeriz
Biz eşlik edemedik ama yurtdışı bayağı artıya geçmişti. Şimdi onlara da bacacaklar, bir de buradan gol yiyeceğiz diye korkuyorum. Yoksa zaten dolar fırlamış, dolar bazında düşmüşüz düşeceğimize buradan gitmesi gerekir. Fakat ülkede ne olacağını öngörebilmek mümkün değil. Hangi akıllı para yükselişe ön alacakmış merak ediyorum
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Bakalım hangi enayi enflasyonun altında faize götürüp parasını yatıracak....?
Tahtaların bir kısmı ile endeksi tutarken , diğer tahtalardan çıkış yapıyorlar.
8.80 psikolojik bant , aynı zamanda bolinger üst bant idi ,
yarın daha netlik kazanacakdır dolardaki hareketin yönü
Yer İmleri