Sayfa 465/1004 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler sindoma abi
    ürkütmeden ince işçilik var unlü koç grubuyla tuttu veya öyle gösterdiler ufak ufak düzeltmelerle devam sonra 3.65 dolar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. İnsanlar genelde piyasa değeri olarak bakıyor. Satın almalarda ise Firma Değeri önemli, kapanışta borç alacak netleştirilecek deniyor.

AKENR piyasa değeri çok düşük ama borcu da ekleyince pahalı üstelik FAVÖK de zayıf. Dipsiz kuyunun fiyatı sıfır olur ama şansını denemek isteyenler olabilir. Bu fiyata hepsini alıyorum desen vermezler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Gitmez gundi abi buralarda takılır düzeltelim o da rahatlasın bizde rahatlayalım, yoksa düzeltmezsek boyuna kudurarak alırlar yazar. 7 ay sonra tut sen çıkıp gel kudurt endekisi, nasıl kudurtucaz... 7 aydır nerdeydin diye sormazlar mı adama
    Seni tepeyi bulan adam diye kayıtlara geçtik gundwane abi ücbeş ayda sen takıl oyalan buralarda
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor köşeyi dönersin
    Hamdım Piştim Yandım

4. RUBENIS, geçen kırtasiye dolu bina yanmıştı, Rubenis yazıyordu isim benzerliği mi bilmiyorum.

Yöneticisi biz bankalarda KKM vs yapmıyoruz paramız var ise pamuk alıp depomuza koyuyoruz demişti.

5. Kağıt ve ormancılık geçen seneye göre kötü olabilir.

Çok sayıda mutasyona uğrayan yeni Covid-19 varyantları hakkında Dr. Trisha Greenhalgh:

"Bir kez daha maske takma zamanı gelmiş gibi görünüyor."

Ulen yine milleti içeri tıkma peşindelar.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanlar genelde piyasa değeri olarak bakıyor. Satın almalarda ise Firma Değeri önemli, kapanışta borç alacak netleştirilecek deniyor.

AKENR piyasa değeri çok düşük ama borcu da ekleyince pahalı üstelik FAVÖK de zayıf. Dipsiz kuyunun fiyatı sıfır olur ama şansını denemek isteyenler olabilir. Bu fiyata hepsini alıyorum desen vermezler.
    nasıl becermiş o kadar zarar etmeyi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Gönderi
    Yeni Tweetleri göster
    Sohbet
    baki ozcan ve cuneyt basaran🪐 takip ediyor
    TÜRK DEGS / TURK MAGS
    @turkdegs
    🔴Türkiye, Libya'da askeri üs kurmak için El Khums Limanı'nı 99 yıllığına kiraladı.

📌Türk Deniz Kuvvetleri ve Kara kuvvetlerine verilecek olan limanda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) askeri üs kuracak.

📌Kiralanan liman ile birlikte Türk deniz yetki alanlarına karşı da önleyici savunma ve aynı zamanda da ticari gemilerin güvenliğini sağlayacak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 465/1004 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •