Sayfa 465/723 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 5784 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sağ secmen zaten ülkeyi bu duruma getirmişken, değişim olmasını umudu taşıması (Ben hata yaptım baş ağrısı taşıması) ve dönme dolap görmesi... Takdire şayan düşünceler. Bu kişilerin bence şöyle güzelce oturup artık sus pus olması gerekiyor. Konuşacak ise "Ellerim kılaydı" filan desin.
    Siyaseti senin gibi okuyanlar yüzünden ülke bu durumda çünkü geniş resime bakmak yerine hep vesikalık resime bakıyorsunuz bak hemen alıntılamışın ana konu senin için o , beni tanımıyorsun tanımadığın kişiler için onlar adına yorumlar yapma ben başka konular anlattım o alıntıladığım yazıda ama vesikalık resimden öteye gidemiyenler senin gibi anlıyor buda ülkenin siyasi ayıbı ne diyelim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bedel ödenirken ülkenin tuğlalarıyla oynatmıyacan yıkıldığında ödediğin bedelin anlamı kalmaz.
    O zaman meydana çıkmayacakdı ben belediye başkanı olarak devam edicem deseydi bunlar olacakmıydı.
    Sağ secmen bence şu aralar fikir beyan etmesin. Başka bir zübük gelecek onu beklesin.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
    Siyaseti senin gibi okuyanlar yüzünden ülke bu durumda çünkü geniş resime bakmak yerine hep vesikalık resime bakıyorsunuz bak hemen alıntılamışın ana konu senin için o , beni tanımıyorsun tanımadığın kişiler için onlar adına yorumlar yapma ben başka konular anlattım o alıntıladığım yazıda ama vesikalık resimden öteye gidemiyenler senin gibi anlıyor buda ülkenin siyasi ayıbı ne diyelim.
    Doğru tanımyorum. Size söylemedim zaten. Sağ secmen dedim.

Psikolojik YAS süreci

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tamamına talep gelmiş mi gelmemiş mi
    Gelmiş Başkan.
    Bu forumun 2 kerizi dahil( 1'i ben)
    767.144 yatırımcı katılmış.

Böylece ek satış hariç talep, arzın 1,87 katına ulaştı. Halka arzda 767 bin 144 yatırımcıdan talep gelirken, 726 bin 719 yatırımcıya dağıtım yapıldı.

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Doğru tanımyorum. Size söylemedim zaten. Sağ secmen dedim.
    Ama bende sağ seçmenim dedim ama 2 dönem imamoğluna oy verdim değişim olsun diye , benim anlatmak istediğim okuduklarımız duyduklarımız kadarıyla komisyon hikayesini imamoğlunun yönlendirdiği söyleniyor , bir kısım anlaşma vs den bahsediyor chp kurultay davası ile ilgili yakında görürüz hangi hikayenin doğru veya yalan olduğunu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
    Ama bende sağ seçmenim dedim ama 2 dönem imamoğluna oy verdim değişim olsun diye , benim anlatmak istediğim okuduklarımız duyduklarımız kadarıyla komisyon hikayesini imamoğlunun yönlendirdiği söyleniyor , bir kısım anlaşma vs den bahsediyor chp kurultay davası ile ilgili yakında görürüz hangi hikayenin doğru veya yalan olduğunu
    Bakın değişim olsun diyorsunuz. Değişimi zorunlu hale getiren zaten sağ secmen. Fikir beyan etmesin bunlar. "Ellerim kıralaydı" desinler en fazla. Çözüm sunmasınlar. Şu bu olsun demesinler.

Psikolojik YAS süreci

7. https://x.com/yavuzagiraliog/status/1954581688048042485

Secbul ,

benim anlatmak istediklerim bu kadar basit sorgulayan bir toplum olmadığımız sürece menfaati olanlar hep önde olur bak ne güzel sormuş TEK TEK varmı cevap verecek
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bakın değişim olsun diyorsunuz. Değişimi zorunlu hale getiren zaten sağ secmen. Fikir beyan etmesin bunlar. "Ellerim kıralaydı" desinler en fazla. Çözüm sunmasınlar. Şu bu olsun demesinler.
    O işi geçiceksiniz RTE bugun buralara geldiyse sol seçmenin ozamanki genel başkanı Deniz bey sayesinde olmuştur ha her sağ seçmeni aynı kefeye koyma bunu öğrenin %23-24 bandını aşamayan bir parti bugun %32-33 lerdeyse sağ seçmenin bunda payı vardır ha siz kürt oyu gitmesin 2 tarafıda idare edelim derseniz bu olaylar ilk çıktığında burada yazdım bakalım vakti saati gelince kim kimi önce satıcak diye
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 465/723 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •