Sayfa 464/769 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 6146 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ck istanbulda oturan ile kirada olanın ismi farklıysa elektriği kesiyormus haberiniz olsun....

3-5 tane böyle örnek duydum... Ev senin kızın oglun kim oturuyorsa da kesiyor...

Sorgu sual yok direk kesiyor haber vermeden...

Ben yaptım oldu Türkiyesi... Yani arpalacak yer bulmuslar...

Ben bazen sohbetlerde diyorum işgal altındayız herhalde...

Bizide işgal güçleri yönetiyor (zulmediyor)
    Yapamqz bence birden fazla abonelik yasak değil ki faturalarda zamanında ödeniyorsa kesemez
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Damla Kent Gayrimenkul Sertifikası, “DMLKT” koduyla 14 Ağustos 2025 itibarıyla Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak. Halka arzda toplam 726.719 yatırımcıya 2.820.593.495 adet lot dağıtıldı. Sertifika fiyatı ise 7,59 TL olarak belirlendi. Projenin halka arz büyüklüğü 21 milyar TL olarak açıklandı.
    Tamamına talep gelmiş mi gelmemiş mi
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim bugün kü yevmiye çıktı, akşama kadar gezip dolaşacam, bist sana emanet
    Benim ki de üç yevmiye olmuş. En son bugünün çok düşen salçası vardı asansürcu ile uğraşırken aktiften verdim geçtim. Şimdi versen üç yevmiye daha olacaktı. Nasıp artık

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sayın sindoma bu adamların zembereği baştan kurulu,..
    CHP konusunda Cumhurbaşkanlığı refarandumundan tecrübeliyiz,
    ama bu tecrübe bizi kurtarmaz malesef,..
    CHP nin tabanında sıkıntı yok, Türkiyenin tek umudu ancak bununla birlikte Tepe yönetimi sıkıntılı CHP nin,..
    rayında ve rotasında değiller,..yapacak da bir şey yok,
    Türkiyede bilerek ve istenerek siyaset iki kutuplu hale getirildi,
    bakıyorsun bu iki kutubun ikisi birden komisyondalar,
    komisyonun ise konusu belli,..
    şayet CHP komisyona dahil olmasa idi, CHP nin muhalefeti hak hukuk adalet ve İmamoğlu ekseninden
    Üniter devlet yapısını savunma ve Cuımhuriyeti koruma kollama eksenine kayacaktı,
    CHP tepe yönetimi kendini ko0misyona atarak bunları görmezden gelip sakladı/saklandı diyebiliriz,..
    Chp şunu unutuyor oyu senelerdir %20-23 arasında olan bir parti bu kadar oynak siyaset yapmaya devam ederse benim gibi çok sağ seçmen yaşananlardan rahatsız olup imamoğlu ve ekibine oy verdi neden ülke için , insanlarımız için değişim olsun düzelir ümidiyle benim bu komisyon hikayesiyle imamoğlunun kararımı yoksa özelin kararımı midemi bulandırıyor artık dönme dolap hareketler .
    1 bin kere ölene kadar 1 kere ölünmeli bunu yapamıyorsan siyaset yapmıyacan
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tamamına talep gelmiş mi gelmemiş mi
    bence soru kamu ne kadar aldı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Chp şunu unutuyor oyu senelerdir %20-23 arasında olan bir parti bu kadar oynak siyaset yapmaya devam ederse benim gibi çok sağ seçmen yaşananlardan rahatsız olup imamoğlu ve ekibine oy verdi neden ülke için , insanlarımız için değişim olsun düzelir ümidiyle benim bu komisyon hikayesiyle imamoğlunun kararımı yoksa özelin kararımı midemi bulandırıyor artık dönme dolap hareketler .
    Abi İmamoğlu ağır bir bedel ödüyor. Hem özgürlüğü hem ticari hayatı seçime kadar bloke edilmiş durumda. İmamoğlu da insan sonuçta ailesinden uzak bor Hayati varken kolay değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,267
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sağ secmen zaten ülkeyi bu duruma getirmişken, değişim olmasını umudu taşıması (Ben hata yaptım baş ağrısı taşıması) ve dönme dolap görmesi... Takdire şayan düşünceler. Bu kişilerin bence şöyle güzelce oturup artık sus pus olması gerekiyor. Konuşacak ise "Ellerim kılaydı" filan desin.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi İmamoğlu ağır bir bedel ödüyor. Hem özgürlüğü hem ticari hayatı seçime kadar bloke edilmiş durumda. İmamoğlu da insan sonuçta ailesinden uzak bor Hayati varken kolay değil.
    bedel ödenirken ülkenin tuğlalarıyla oynatmıyacan yıkıldığında ödediğin bedelin anlamı kalmaz.
    O zaman meydana çıkmayacakdı ben belediye başkanı olarak devam edicem deseydi bunlar olacakmıydı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 464/769 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •