Sayfa 466/993 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Gözleri ışıldayan adam bugün yabancı yatırımcılara bir kez daha Türkiye'nin 2023 seçimlerine tek haneli enflasyonla gireceğini söylemiş...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Gözleri ışıldayan adam bugün yabancı yatırımcılara bir kez daha Türkiye'nin 2023 seçimlerine tek haneli enflasyonla gireceğini söylemiş...
    Yalan konusuyor.

TUIK gibi,

Reisi dovizin kopugunu aldik, enflasyon da bu egilimde dedigi gibi.

3. 10 yıllıklar 25% de iken(-11%tlref) mi tekhane demiş...
    helal olsun...
    baktıkları excel de hata olduğundan 100% eminim...
    Memento mori

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Evet önce döviz hesabını kapatıp kkm a yatırdım. Sonra altınları bankaya altın korumalı hesaba bağladım. Yetmedi evi satıp faizsiz tl hesabına yatırdım. O kadar reisten memnunum..
    Evi satmasanız iyiymiş!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Abbooouuuwww

Gelin sizin için mevzuatı değiştiririz dediğini duymuştum da, boğazda balık daveti nedir?

Ama ben eminim, birisi çıkacak tüm bunların Zaytung haberi olduğunu açıklayacak.
    Evet evet. Zaytung haberi bunlar.

6. ekşiden..

bürokrasiyi alaşağı ederiz

gözleri ışıltılı, gözünden ışık saçan bakan nebati'nin yabancı yatırımcılara içtiği yemin!!!

"bakan nebati yabancı yatırımcılara mevzuatı değiştirme garantisi vererek, “bir problem mi yaşadınız… rahat olun. bize hemen ulaşırsınız. bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda cumhurbaşkanımız var rahat olun. mevzuatı da değiştiririz.” dedi.

yabancı gerizekalı değil

yabancı gerizekalı değil böyle bir vaade kanıp gelsin. yabancı bilir ki bugün kendisi için değiştirilen kanun yarın tekrar değiştirilip kendisine silah olarak döner. ekonomiden anlamıyorsunuz onu anladık bari biraz konuşmayı da bilseniz.

ekonomiye giriş 101

sorun orada zaten.

ekonomiye giriş 101 - mode on

yabancılar bürokrasinin alaşağı edilebileceği yerde kendini güvende hissetmiyor.

ekonomiye giriş 101 - mode off

ABD Başkanı Biden: Ukrayna'ya 800 milyon dolarlık yeni bir güvenlik desteği verilmesini sağlayacağım. Yetkimi kullanarak emri verdim.

ABD Başkanı Biden: Bu yeni destek eşi ve benzeri görülmemiş bir yardım sağlayacak. Bu yardım ile Ukrayna hava sahasını koruyabilecek.

ABD Başkanı Biden: Yeni pakette 9 bin tanksavar olacak. 7 bin pompalı tüfek göndereceğiz. Şehirlerini koruyan siviller de kullanabilecek. 20 milyon mühimmat sağlayacağız. 800 uçaksavar da olacak. Bu gereksiz savaşı bitireceğiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 466/993 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •