Komşum, borsa batmaz, ülkeyi kim ele geçirmek isterse istesin sağlam teslim almak ister dedi.
İktidar , öyle bir kurgu yapıyor ki devir teslim süresi bile riskli hale getiriliyor.
Komşum, borsa batmaz, ülkeyi kim ele geçirmek isterse istesin sağlam teslim almak ister dedi.
İktidar , öyle bir kurgu yapıyor ki devir teslim süresi bile riskli hale getiriliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
arjantin borsasında ( yurtdışında 1 senedir işlem yapmıyorum hisselerde) ,borsalarındaki banklar standart sabit fiyatlarda durdular az bir marjda oynamışlardı...bankalarının piyasa değerleri 0,5-2 milyar dolar arası geziniyordu..
sadece büyük bir internet şirketi vardı değerinin nerden geldiğini bilemediğim..
(açıkcası eski kuşağım pc net online satış aklım ermiyor ondan işde)
not:benim baktığım bankalar bbva iştiraki gibi bankalardı bizdeki garan ın arjantinde olanı gibi )
madem arjantin riskini alacam bari piyasayı bilene ortak olayım demiştim yüzeysel bilgim ile...
not2 :nufus ile kıyaslandığında bizim bankalar ile aynı caziplikdeydi.....(banka_nufus ilşkisi önemlidir.)
y.t.d
Bu arada oyunagelenadam mı ne vardı? Nerelerde acaba? Big short geldi o gitti. İlginç![]()
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Muhalefet, seçim sonuçlandıktan sonra saat saat ne yapacağını açıklamalı, 3 aylık (genelde 100 günlük) program açıklanmaz ise şansı sıfır bu gidiş ile. 20 yıllık bir düzen var, hazırlıksız devir imkansız.
Biz gidersek borsa düşer denecek seviyeye kadar yükselebilir borsa.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Arjantin orjinal bir ülkedir özel bi ilgimde vardır falkland savaşından beri.
Arjantin ekonomisi 1920’lerde kişi başına millî gelir sıralamasında dünya ekonomileri içinde ilk 10 ülke arasında yer alırken, takip eden 60 yıl içinde sürekli gerileyen bir performans göstermiştir. 1940’larda uygulanan politikalar büyük kamu açıklarını, enflasyonda artışı ve ekonomik durgunluğu
ama nerdeeen nereye dimi
y.t.d
bu prkme 60 olur mu ınceleyin teknikciler bırakın bist 30 u
Yer İmleri