Sayfa 466/682 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Aksam kapa bedelli haberi ile yine bir haber gönderiyor, sabah 2,14 e kadar alıcı varsa çekip eline veriyor, bedelli amacını bu şekild de kullanıyor, eger iyi olacak olsaydı hisseyi aşağı çekip millete mal vermezlerdi.

2. Haftalik takasa bakınca is bankası harıl harıl elindeki mali dağıtıyor, daha önce metrodan aldığı ödünç mallar dağıtılıyor her gün... Malesef milleti kan dir di lar...

3. Beyler atıyorum benim 3 küsür üstü maliyetle 3000 lotum var ve bedelli için 3000 lira daha ödeyip katıldım dıyelım.bedelli sonradı kagıt bölünüyor bildiğim kadarıyla.sonunda benim 3000 lotum 6000 lotmu oluyor..yanı kagıt bölündükten sonra her ikisindede 3 er bin lotummu oluyor.. Olay bumudur yani? biri iyice bi açıklarsa şunu anlayalım.benim konumumda ve maliyetımde biri için bedelliye katılmakmı mantıklı kolu bacagı kesip çıkmamk mı?

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Size bir tavsiyem mal alacağınız şirketin once bir websitesini ziyaret edin. Sonra sorun bu adamlar profosyonel bir şirketmi işine gücüne sahipmi. Www.avtur.com.tr herif siteye bahçeli evini koymuş herhalde tek mal bu şirketin üstünde olan😀. Yani arkadaşlar bu kağıt kumar kağıdı

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    artik sana hak veriyorum cebi...bildigin gibi yaz, amaçları millete her kademeden mal itelemek belliki...
    Aynen öyle dostum ancak bu hissenin klasik 2 senede bir yaptığı borsada pompala boşalt dediğimiz olay. Yani 3 üstü için 1 sene beklemeniz gerekecek bence. Duracağı nokta 1.70-1.50 civarı 3 ay icinde. bana göre bedelli işi yaş olursada kağıdı ucurnaz belki bir tavan. Alım için acele etmeyin diyorum 2.50 den beri.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Çebi sende kaç lot var ortalaman ney

7. Hareketleri kendinin yaptığı çok belli blok olarak temizliyor kademeyi kimse yok tahtada...Komisyon momisyon yok tabi karşılıklı işlem mis elindeki bilgisayardan oyun oynuyor gibi takılıyor eleman

8. kim verdi bu cılız hareketi?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 466/682 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •