Sayfa 466/1009 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ya powera bakıp döviz alan var mıdır?
    Zararli les beyinli biridi gitmesi iyi oldu ozellikle elinde dolar bulundurup zararda olanlar icin.

2.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Bu gider naar gelir
    Yok ya ben dolarcı şuçu bucu değilim.neticede yatırım bu. bugün şuna yatırırsınız yarın diğerine. yatırımda burada da her kesimden örnekleri olduğu gibi bağnaz olunmaz yoksa kaybetmek kaçınılmaz. selamlar

3. Power , uzun vadeli bakıyor olaya.. Hep uzun vade konuştu Adam. Bence bir problemi yok.. Sabır işi bu işler..

3.52 den dolar aldım.. 3.64 gibi satmadık (Nasıl gitti 3.64 de) sonra burdan dönünce 3.60 da verdim gitti... Sonra acele davranıp tekrar 3.47 den geri aldım.. (Biraz daha bekleseymişiz olacakmış ve bende 3.40 altını öngörmüyorum dolarda ... buraları görürse ihracatçı , turizmci vs. Yandım Allah der, ağlamaya bodurdanmaya başlarlar )
    Diyeceksiniz ki düşürmek, yükseltmek devletin elinde mi.. Evet kesinlikle elinde ; düşür faizi dolars fırlar, yükselt faizi dolars düşer. Bizim gibi kırılgan ülkelerde devletini yönetende yapar bu işi diğeride yapar.. Gelişmekte olan ülkelerin kaderi böyledir.

Bugün bitti, öldü, yandı kül oldu dediğiniz kapital yarın dozer gibi karşınıza çıkar.. Çünkü bu sistemde güçlü , güçsüz dediğiniz enstrümanlar algı yönetiminin emrindedir .. Bitcoin, Eteryan mıydı neydi olmayan parayı bile uçuran zihniyette ( ben global Saadet zinciri diyorum bu işe ama...) gerçekte neler yapmaz ki... Yani diyeceğim tüm dünyanın elinde bu dolar varken hangi ülke kendi ayağına kurşun sıkar ki... Başta Çin ne idecek bu kadar tirilyon dolarları .. USD ben batacağım dese, Çin önüne yatar bizim ülkede birinin önüne yattığı gibi... Bu işler öyle verilen algı gibi değildir.. Komprodorların işine geldiği algıdır . Bu algılar ; ilkbahar yaz, sonbahar kış gibi hep döner durur.. Yaz beklerim kış olur, kış beklerim bahar olur.. Bilen kazanır. Ama o yaz ve Bahar sanada uğrar. Yeterki bekle.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    crash kaçınılmaz der mi yine?
    Yoruldu artık demez.

5. EM ETF lerinde çok büyük zigzag lar var. Bunlara çakmadan önce paritelerle inanılmaz türbülans yapıyor büyük para.

Oyunu bozacak olan DTH yani dolarize olma oranı. %45 leri yakında aşarız dolarize olma oranında.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    EM lerden çıkamadıkları için USDZAR USDMXN USDTRY vb bütün EM lere çakıyorlar.

EURTRY bile düştü.

Eğer TCMB reaksiyon gösterip bu atağa cevap vermezse İŞSİZLİK alır başını gider.

Algıları değiştirebilecek sosyal çalkantılar olur. ZATEN kripto f 1$ ın tek istediği işsizlik patlasın vatandaşın görüşü değişsin. Akşener cilalanıyor sitede.

Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi.

Basarlarsa USDTRY de 3.35 e kadar yolu var. Daha aşağısı farklı dengeler demektir.

alıcı gelip Türkiye den topuklamak isteyenlere CARRY TRADE imkan oluşur.

6. Euro'nun ebesini öpmüşler. İhracatı ve Turizmi öldürür bu rakamlar. TCMB duruma müdahale etmezse, Yandı gülüm keten helva.

EURUSD 1.1860

EURTRY 4.0672

7. Memlekette her bayramda 100 üzerinde kurban veriyoruz ve bu kötü istikrar hiç bozulmuyor.. Eğer gelişmiş bir memleket olsaydık eminim bu işe bir çözüm bulunurdu .. Toplu taşıma, güvenli birşeylerin vs.projeleri hayata geçirilir bu ölümler en aza indirilirdi.. Buyur şimdiden ölü sayısı 72 olmuş!!!!!!!'m

Dile kolay bu rakam daha kaç kişi ölecek belli değil ... Kim sorguluyor bu işleri? Hangi halk tepki veriyor ?

Çok yıllardır kanayan yara.. Pisi pisine can kayıpları .. Bunları sorgulasan aha din düşmanı derler ve algıya başka yöne verirler.. Gelişmemiş ülke insanlarını kandırmak, onlara yön vermek çok kolay oluyor ve dolayısıyla bu ülke halkları her yönden darbeler yiyor gelişmiş memleketlerin halklarına göre.. Vatanı uğruna gelişmiş ülke insanıda can vermeye hazır ama onlar sistem kurbanı olmuyorlar.. Pisi pisine ölmek istemiyorlar , bizim Bayram'larda öldüğümüz gibi .. Kim dur diyecek bu işlere? Kim bu toplumu daha bilinçli hale getircek?? Dolar çıkmış, Euro düşmüş, borsa çıkmış.. Eyyyy Almanya ... Eyyyyy Amerika ile bu işler düze çıkıyor mu???? Sorun nerde ? Açmaz nerde? Bu kadere daha kaç yıl daha dayanacak bu ülke??? Kazalarda ölü sayısı binlere veya yüzbinlere çıkınca mı? Yoksa hiç bir zaman mı? Ölüm Loto'su kime vurursa ya kader.. Kaderci milletlerin akibeti ne olur acaba sonunda?

8. bu ters kolpacı tipindeki asalaklardan çok var. adamlar paralı itler. kendi yaptıkları görevi başkasına yaftalarlar. burunları sürtüldüğü halde doğru bilmiş gibi yazar çizerler. karşılarındaki kişileri enayi sanırlar. bu tip adamlar hakkında savcılık ve spk gereğini yapmalı. yazdıklarıyla hesaplarını ve işlemlerini karşılaştırmalı. bu tipler görevleri bittiğinde kaçar giderler.

Sayfa 466/1009 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •