Sayfa 468/1078 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn.T/A,

Hayırlı akşamlar
    Hayırlı akşamlar ...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Şu andan itibaren daha aşağısı görülmediği sürece, düşüşün bitmiş olma ihtimali kuvvetlidir...

Seçim sonuçları bir kesinlik kazanana kadar gel-git devam edecektir...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Şu andan itibaren daha aşağısı görülmediği sürece, düşüşün bitmiş olma ihtimali kuvvetlidir...

Seçim sonuçları bir kesinlik kazanana kadar gel-git devam edecektir...
    cok dogru ustadım...........

4. Sayın hocam eline emeğine sağlık,katkı olması açısından,böyle birşey çiziktirdim.Şahsen endex'in 93-94 bandını yoklayacağını düşünüyordum,burdan yukarı teperse,gideceği nokta grafikte gözüküyor ama senin'de fikirlerin ve tecrüben önemli bizler için,
    Hayırlı iftarlar tüm arkadaşlara.

Hayırlı İftarlar...

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

Alıntı Originally Posted by uskuplu Yazıyı Oku
    cok dogru ustadım...........
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Sayın hocam eline emeğine sağlık,katkı olması açısından,böyle birşey çiziktirdim.Şahsen endex'in 93-94 bandını yoklayacağını düşünüyordum,burdan yukarı teperse,gideceği nokta grafikte gözüküyor ama senin'de fikirlerin ve tecrüben önemli bizler için,
    Hayırlı iftarlar tüm arkadaşlara.
    İlk fırsatta bir grafik hazırlamaya çalışırım...

7. Ellerinize sağlık Sn. T/A ve Sn. Dandanakan,

Tüm dostlara mutlu haftasonları,

İyi akşamlar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

XU100...

Biraz karışık görünse de uzun vade baktığım grafiğimin yakınlaştırılmış son hali bu şekildedir...

Ortalamaya değdiğimiz için iyi bir durak olabilir. Eğer durmazsa 94bin kaçınılmaz olabilir. Ben durması taraftarıyım. Bu belki temenni boyutunda olsa da bu kadarısı da yeterli sayılır...

Sayımların bir versiyonuna göre görünen hedef minimum 134bin olmalıdır. Bunu 3 fibo ile destekliyorum... 150bin olmasında da benim açımdan bir sıkıntı yoktur...

Grafikte neyi, neden beklediğimizin açık şekli var. Destekler ve dirençler görünüyor. Göremediklerimizi ben zaten buradan yazmaya çalışıyorum...

Her ne olursa olsun; hem bizim hakkımızda, hem de ülkemiz hakkında hayırlısı olsun...

Sayfa 468/1078 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •