Originally Posted by admustafa 3 değişken birarada şuna kanaat getirdim sanırım eski PPF yeni GPG benim için.
Originally Posted by admustafa Geldi tabiki Ama o arkadaş farketmedi olayı hala galiba.
Originally Posted by sternee şuna kanaat getirdim sanırım eski PPF yeni GPG benim için. Birde valör olmasa çok güzel olacak ama
Originally Posted by admustafa Birde valör olmasa çok güzel olacak ama Aynen fonlardan beni en çok soğutan şeyler Mkk sitesi düzgün olmaması TEFAS sitesinin güncelleme işi anlık olmalı Valör işi max 1 gün olması
Originally Posted by myfinans Ama o arkadaş farketmedi olayı hala galiba. Oda farkedecek yakında
Originally Posted by admustafa Birde valör olmasa çok güzel olacak ama T1 neyse de satışta T2 çok kötü GPG'ye tweet atın bence hiç değilse satışı T1 yapsınlar. GPG cevap veriyor hemen.
Originally Posted by admustafa Oda farkedecek yakında Adam beni hisseye soktu kendi saglam ppf ariyor Ilginc
Originally Posted by Webster Adam beni hisseye soktu kendi saglam ppf ariyor Ilginc Pegasus diyecek size birazdan.
Forum Rules
Yer İmleri