Kimse farketmedi galiba şaka gibi 😂😂😂 14 milyon dolarlık iş
Kimse farketmedi galiba şaka gibi 😂😂😂 14 milyon dolarlık iş
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Dışarıdan alınmış iş değil, kendi elektriğini üretmeye yönelik yatırım.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabanı yapan by,peşı sıra malını satmayan ky de by nın ardı sıra tabana yazdı ,haberden sonra 100 bın lot işlem oldu..şuan bekleyen 298 bın ve azalıyor..ıptaller gelırse neden olmasın..bu taban bu gun kalkabılır..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
290 bın bekleyen...200 bının altına düşerse neden olmasın..!!!
alfas şuanda ges kuran bır şirket değil ,patron kendı geslerımızı kurmakta planlarımız arasında var demişti..14 mılyon usd lık anlaşma yapmışlar kendı enerjı ıhtıyaçlarını karşılamak için ancak kullanılacak paneller şirketın kendi ürettiği paneller olacak,yani malıyet bıraz daha düşük olacak ..
Başlangıç için güzel bir kap... Şirketin kendi enerji ihtiyacına yatırım yapması...Ayrıca ilerleyen yıllarda kendi GES'lerinin inşası için çok avantajlı konumda... çok büyük bir potansiyel barındırıyor.YTD.
Yer İmleri