Sayfa 47/256 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Kimse farketmedi galiba şaka gibi 😂😂😂 14 milyon dolarlık iş

2.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Kimse farketmedi galiba şaka gibi ������ 14 milyon dolarlık iş
    Dostum tam olarak öyle değil , zamanla şirkete 100 mılyonluk tasarruf sağlayacak ,, 46 mılyon sermayeli şirket için güzel haber !!!

Yenı başlıyoruz !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Kimse farketmedi galiba şaka gibi [emoji23][emoji23][emoji23] 14 milyon dolarlık iş
    Dışarıdan alınmış iş değil, kendi elektriğini üretmeye yönelik yatırım.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. tabanı yapan by,peşı sıra malını satmayan ky de by nın ardı sıra tabana yazdı ,haberden sonra 100 bın lot işlem oldu..şuan bekleyen 298 bın ve azalıyor..ıptaller gelırse neden olmasın..bu taban bu gun kalkabılır..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. 290 bın bekleyen...200 bının altına düşerse neden olmasın..!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Kimse farketmedi galiba şaka gibi 😂😂😂 14 milyon dolarlık iş
    Sn future1905 yazıdan benim anladığım14 milyon dolar kasaya girecek değil kasadan çıkacak para kısa vadede çıkış var uzun vade kasaya geri dönecek benim anladığım bu.
    YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Sn future1905 yazıdan benim anladığım14 milyon dolar kasaya girecek değil kasadan çıkacak para kısa vadede çıkış var uzun vade kasaya geri dönecek benim anladığım bu.
    YTD.
    alfas şuanda ges kuran bır şirket değil ,patron kendı geslerımızı kurmakta planlarımız arasında var demişti..14 mılyon usd lık anlaşma yapmışlar kendı enerjı ıhtıyaçlarını karşılamak için ancak kullanılacak paneller şirketın kendi ürettiği paneller olacak,yani malıyet bıraz daha düşük olacak ..

8. Başlangıç için güzel bir kap... Şirketin kendi enerji ihtiyacına yatırım yapması...Ayrıca ilerleyen yıllarda kendi GES'lerinin inşası için çok avantajlı konumda... çok büyük bir potansiyel barındırıyor.YTD.

Sayfa 47/256 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •