Sayfa 472/1030 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. [QUOTE=nosfecagri;2672547]Üstad toros battı geçenlerde. Unlu güvenilir mi? Bilançosu filan var mı yakın dönem bakalım? Günlük oranlar güzel ek olarak borsacıyım zaten o amaçla da kullanırım.[/QUOTBe

Benim için batmayacak banka yada şirket yoktur. Bende borsayla uğraşıyorum, o nedenle çalıştığım aracı kurumların hepsinde takas bank hesabına para gönderirim. Şirket batsa bile paranız takas bank güvencesinde.

2. Durum vehametini korumakta,

öğleden önce karartılan borsa,
    öğleden sonra ABD nin satışı,

şu an ki durum fırtınanın ortasında ki göz gibi sakin sükut.

kasım ayın da ki pastırma sıcağı gibi açık bir hava ama 3-5 günlüğüne.

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Durum vehametini korumakta,

öğleden önce karartılan borsa,
    öğleden sonra ABD nin satışı,

şu an ki durum fırtınanın ortasında ki göz gibi sakin sükut.

kasım ayın da ki pastırma sıcağı gibi açık bir hava ama 3-5 günlüğüne.

Borsada bankalar son Bi haftada yüzde 20 arttı.. Bizim borsaya alakası olmayan sosyal domatlar inanır buna anca
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Ekim ayı ekonomi anlamında göstergeleri etkileyici bir ay olacak. Sanırım bu düşünülerek Kasım sonu olarak belirlediler. Hepimiz bu ayı çok iyi takip etmeliyiz.
    döviz borç ödemeleri var yüklü haklısın

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bu akşamki FED faiz kararı nasıl etkiler bizdeki faizleri ?
    Tahminimce ufak bir döviz hareketi olur ama tekrar toparlanır. Anlayacağınız piyasa bu artışı beklediği için çok bir hareket beklemiyorum.

6. bugun 3 ayrı banka subesine gittim ula herkes mi mevduatcı olur 3 unde yaklasık 2 saat kadar sıra bekledim gelene gidene baktım herkesin elinde mevduat defteri kasa islemlerinin %90 i mevduat islemi alan yatıran ... tabi duser oranlar herkes mevduatcı olmus normalde bilanco baglama bitince duser ama haftaya 1-2 puan daha duser bu gidisle ...basınca yapılan haberler otobus duraklarında bilbordlarda gunluk hesap reklamları derken mevduatcı enflasyonu basladı

7. İş bankası, Adnan Bali: Mevduat faizleri %30 - 31 lere çıkmıştı. Şu son 2 gün 1-2 puan düştü.

NOT: İş bankasına mevduat yatırmakta ısrar edenler, genel müdürünün telaffuz ettiği rakamları direk olarak MT ile pazarlık etsin.

Şu an %28-29 diyor Sn. Adnan Bali.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. 26 Eylül Çarşamba 17:08 İŞ BANKASI/BALİ: KÖTÜ BANKA FİKRİ MÜMKÜNDÜR, RİSKLER GÜÇLÜ ADRESTE DAHA İYİ YÖNETİLEBİLİR

küçükler/kötüler batsın...konsolide olalım demiş...

Sayfa 472/1030 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •