Originally Posted by Webster Bu ingin uygulamasinda emir girisi yok degilmi. Garanti bile emir girisi getirmis ing neden koymaz anlamadim 5.63 u gormus.... Ustat deniz de misin hergun bak firsatlari kaciriyorsun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerde görmüş, ne zaman görmüş, kim görmüş ? Originally Posted by Webster Bu ingin uygulamasinda emir girisi yok degilmi. Garanti bile emir girisi getirmis ing neden koymaz anlamadim 5.63 u gormus....
Originally Posted by Purplee Doların adını ağzına anman yetiyor. PPF'ler güzel. Altın güzel. Borsa güzel uçuyor. Çok yatırım aracı var çok Ustadim sizin icin cabaliyorum Yoksa dolarla kusuz biliyorsunuz 😃
Ons usd düşünüyorsunuz azicikta BIST.te bakılsa Banka sat sanayi al.idi günün pair trade pozu
Originally Posted by Batman Ustat deniz de misin hergun bak firsatlari kaciriyorsun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hayir bugun dondum ustad Aksama kadar uyumusum. Kacinci yy dayiz ing hala emir girisi koymamis... Dipnot: sportage alanin aklina yanarim...
Originally Posted by Webster Hayir bugun dondum ustad Aksama kadar uyumusum. Kacinci yy dayiz ing hala emir girisi koymamis... Dipnot: sportage alanin aklina yanarim... 418i BMW gözüme kestirdim
Originally Posted by aydinc 418i BMW gözüme kestirdim Nargile takımın benden hediye alinca ruhsatin resmini at
Originally Posted by aydinc 418i BMW gözüme kestirdim Tipi güzel, Ancak bmw için gereksiz bir motorla sunulan bir araç. Hele o kasaya hiç yakışmıyor o motor. 1.5 3 silindir. 320 ied, c180 amg, Eski kasa a5. Daha iyi alternatifler olabilir.
Forum Rules
Yer İmleri