Sayfa 472/1002 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bi yandan borsayı ayakta tutmak için olmadık taklalar atacaksın, öte yandan anayasa yı iplemeyeceksin, sonra borsa niye düşüyor, ona buna saracaksın. Bugün çıkıp seçimler zamanında yapılacak deseler borsa kendisi zaten ayakta durur.
    seçim korku yaratmıyor yani borsada??? İstanbul seçin sonrası olanları düşününce çöp toplamak için yapılanları görünce mevzu saray, uçaklar, şatafat olunca tek birşey söyleyebilirim "Allah sonumuzu hayır etsin"...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2. cemal enginyurt isimli eski mhp mebusu bütün gerçekleri açıklamış-
    borsayı düşüren varlık fonuymuş

aşağıdaki video 10.dakkadan sonra herşeyi okumuş cemal abi, helal olsun.. çok önemli gerçekleri dile getirmiş

https://www.youtube.com/watch?v=LX8uy1RC1u4

3. Seçim yapılacak durum mu var denmiş ama yıl olmuş 2023 , dijitale geçmiş bir dünya varken bunu organize edememek saçma değil mi?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Ilginç olan varlık fonu tahtaları olan ttkom ve tcell deki düşüş
    ilginç mi??? hala şaşıranlar olması şaşırtıcı kesinlikle.

Vakıfbank bir yıllık tüm karını bağışladı ama yine roket...doları kısa vade zombiye çevirenlerin yeni oyun alanı borsa bu çok açık...ama borsa yer mi???
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    baslarina yikilsin borsalari
    hocam yeni sayfa aç....kendini yıpratma.....az az kontratla işlem yap ....terste çok zarar etmezsin.....şahsen terste kaldığım an hemen poz değiştiririr artıya geçtiğim çok oldu.....su nereye akarsa ben oraya.....son bir yıl böyle yaptım......ve karımı artırdım.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    cemal enginyurt isimli eski mhp mebusu bütün gerçekleri açıklamış-
    borsayı düşüren varlık fonuymuş

aşağıdaki video 10.dakkadan sonra herşeyi okumuş cemal abi, helal olsun.. çok önemli gerçekleri dile getirmiş

https://www.youtube.com/watch?v=LX8uy1RC1u4
    İlk10 dk izledim, iyi saydırmış reise..sonra sıkılıp kapattım
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Çoğu vadeli spotun altına indi.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hocam yeni sayfa aç....kendini yıpratma.....az az kontratla işlem yap ....terste çok zarar etmezsin.....şahsen terste kaldığım an hemen poz değiştiririr artıya geçtiğim çok oldu.....su nereye akarsa ben oraya.....son bir yıl böyle yaptım......ve karımı artırdım.....
    parasinda degilim
    40 bin cani mezara koymussun, bir o kadarini daha kefenleyememissin
    hala manipulasyon pesinde kosuyor bu devlet destekli cete
    bu haysiyetsizlerin borsasina tukureyim

Sayfa 472/1002 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz