Sayfa 472/1005 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Viop LVll

1. Görüntü faiz kararından sonra yukarı yapıp sonra elde ne varsa satacak gibi, bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi sennn eşeğin geleceği çok parlak onda daralma olmaz. Her türlü önü açık.
    Sahabesinin hikayesi ni biliyorsan, eyvallah,yok bilmiyorsan dayidan dan beter eder bak
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Görüntü faiz kararından sonra yukarı yapıp sonra elde ne varsa satacak gibi, bence.
    Ondan hafifledim,vob culardaki stres tavandir şimdi,kahveler,karın ağrısı, saat yaklaştıkça kusma felan
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Faiz kararından sonra düşse de çıksa da BBHT'de açıklama şu şekilde olur

"Ortodoks politikalar borsada etkisini gösteriyor"

5. Baktım Bozkurt reis suyun içinde gözümle Petkim aldım. Gözümle değil başka şekilde alsam o şekilde giderdi. Onun için bir deneyeyim dedim reisime faydamız olsun

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanım bana söylediğin kağıdı alıp satsaydin şimdi para sayma makinesi arıyordun. Boru sayesinde düğün yaptık
    onuda aynı ekip söyledi
    jants da onlardaydı
    bir halt olacağı yok.

7. TKFEN'de de dershaneci mi var?

Sayfa 472/1005 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •